Fins al 25 de octubre de 2018 FINALITZADA!
Escola Oberta de Salut: Les normes sanitàries en els projectes i tràmits de les activitats
Del perill a la gestió del Risc: requisits mínims sanitaris que cal complir en el sector alimentari i les instal.lacions d'aigua calenta sanitària
Programa
09:00h Presentació: Del perill a la gestió del risc
09:20h. Requisits mínims sanitaris que han de complir:
(a) Les activitats del sector alimentari (bars, restaurants, queviures, forns i altres). Reglament CE 852/2004
(b) Les activitats amb instal·lacions d'aigua sanitària . R D 865/2003 i D 352/2004 per la prevenció i el control de la Legionel·la.
10:20h Continguts mínims a presentar als projectes d'activitats
10:50h Preguntes
Dirigit a professionals involucrats en la gestió d'establiments alimentaris.
A càrrec de: l'equip tècnic i d'inspecció de la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Reus
QUAN
el 25/10/2018
a les 09:00h
LOCALITZACIÓ
Sala Polivalent. Edifici Argilaga. Recaptació i Hisenda
C/ Sant Llorenç 25 Sala polivalent, edifici d'Hisenda, 43201