A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 25/12/2024
E.g., 25/12/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

28/10/2022 - 11:30
Adreça: 
Passeig de Sunyer, 4 - 6, Reus
Lloc: 
Estació Enològica
Assistents: 
Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat; Xavier Salvat, president de l’AEH Reus, i Jacint Pallejà Sedó, president d’El Tomb, a més de representant dels Cellers Tarroné i dels restaurants participants
Motiu: 

Presentació de les Jornades a Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana.

 

La presentació anirà acompanyada d'una degustació gastronòmica amb bolets maridada amb vis dels Cellers Tarroné.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.