Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Fins al 24 de maig de 2024 FINALITZADA!

Espectacle de titelles

Espectacle de titelles
Les Escoles Bressol Municipals de Reus i el Pla Educatiu d'Entorn us convidem el divendres 24 a la Palma a veure un espectacle de titelles: "el conte del Cargol i l'herba de poniol" de la Companyia Sgratta*
Un petit cargol, emprèn un llarg viatge per saber d’on surt el sol. Pel camí agafa un bon mal de panxa. 
Per sort coneixerà una colla d’animals que tot cantant, estirant i fent invents de tota mena, buscaran la manera d’arrancar una herba de poniol. 
Tot per descobrir un dels espectacles més bonics de la natura. Una particular versió del conegut conte tradicional, amb humor, solidaritat i… la calidesa d’una infusió d’herba de poniol.
Es faran dues sessions, una a les 17h i una altra a les 18h, que tenen una durada aproximada de 40 minuts cadascuna.

L'aforament és limitat i es limita la reserva a 4 entrades per persona, podeu reservar plaça al següent enllaç

 

Per qualsevol incidència amb la reserva de la plaça podeu escriure a [email protected] 

ON

La Palma

Carrer ample, 75

Com arribar-hi


QUAN

el 24/05/2024

a les 17:00h

Et pot interessar...

Festes del barriE
Tradició i festes populars

Festes del barri

Del 6 al 7 de juliol tindran lloc les festes del barri Parcelas Casas amb tot un seguit d'actes per a tots els públics.

Cinema a la frescaE
Cinema

Cinema a la fresca

Cinema a la fresca al Barri Fortuny amb la projecció de la pel·lícula "Ocho apellidos marroquís" el dissabte dia 6 de juliol a les 22 hores a la plaça Gabriel Ferrrater.

Festes del BarriE
Tradició i festes populars

Festes del Barri

Del 5 al 7 de juliol tindran lloc les Festes del Barri de la Urbanització Blancafort amb tot un seguit d'actes per a tots els públics.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.