Notes de premsa

La Xarxa de Centres Cívics clou la temporada aquest dijous al Ponent

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 12/06/2024
Cartell cloenda temporada XCC

El Centre Cívic Ponent acollirà aquest dijous, 13 de juny a partir de les 18 hores, la festa de cloenda de temporada de la Xarxa de Centres Cívics Municipals. Una cloenda que per primera vegada es realitza de manera conjunta entre els sis centres cívics amb l’objectiu d’obrir un espai lúdic i festiu on tothom que ha fet activitats durant l’any en pugui gaudir i alhora pugui establir sinergies de col·laboració i conegui que és el que es fa als altres centres cívics de la ciutat.

La cloenda serà una mostra de tot allò que passa dins dels centres, comptant amb la complicitat de molts dels grups de persones que han realitzat alguna activitat. Es podrà gaudir d’un tastet de guitarra, balls com la bachata, zumba i salsa, ioga, teatre ó Kpop a les quals el públic assistent s’hi podrà sumar. S’aniran projectant les fotografies del concurs organitzat recentment per la Xarxa de Centres Cívic al seu compte de la xarxa social Instagram i es triaran les guanyadores, que formaran part de la difusió de la nova programació, per acabar brindant per un bon estiu.

La vida dels centres cívics no s’aturarà aquest estiu ja que en breu es presentarà una nova programació d’activitats, en la seva majoria gratuïtes, pels mesos de juliol i agost.

Referent ciutadà

Aquests equipament municipals han incrementat enguany el nombre d’activitats i, en conseqüència, el nombre de persones usuàries. El major nombre de cursos i tallers, les més de 380 activitats gratuïtes de dinamització programades: xerrades, visites culturals, espai de jocs oberts, celebració de festes tradicionals ..., la inclusió de les activitats +60 en programació conjunta i el treball col·laboratiu amb altres regidories i el teixit associatiu, han fet que durant aquest curs més de 14.000 persones hagin donat vida als centres cívics de la ciutat.

 

 

 

 

 

Cartell cloenda temporada XCC
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.