Notes de premsa

Les inscripcions dels cursos intensius de català del Consorci per a la Normalització Lingüística seran l’1 i 2 de juliol

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 13/06/2024
Imatge dels cursos d'estiu al CNL de Reus

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) farà les inscripcions als cursos de català d'estiu els dies 1 i 2 de juliol. Els cursos es desenvoluparan en format intensiu durant el juliol. Les sol·licituds es podran fer presencialment o bé en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català, des del dilluns 1 de juliol, a les 9:00 h, fins al dimarts 2.

Si la inscripció es vol fer presencialment, en el cas de Reus cal demanar cita a partir del dia 17 de juny a [email protected], al 977 12 88 61 i personalment al Centre de Normalització Lingüística, al Mas Vilanova, i serà també els dies 1 i 2 de 9:00 a 13:30h.

En el cas de Cambrils, les inscripcions presencials es faran al Servei Local de Català, al centre Cultural, aquests mateixos dies, sense cita, de 9:30 a 13:30 h i seguint ordre d’arribada.

A Reus els cursos de nivell Bàsic 1 i 2 es faran a la seu del CNL, al Mas Vilanova, però l’EP! Escolta i parla (un curs totalment oral) serà al Centre Cívic Llevant, i també hi haurà dos cursos de nivell inicial als centres cívics Mas Abelló i Ponent.

En el cas de Cambrils, es farà un Bàsic 1 de 9:30 a 12:30 h al Servei Local de Català de Cambrils. Tot plegat suposa un total de 10 cursos i unes 240 places.

Els cursos d'estiu, en modalitat presencial, es duran a terme entre el dia 3 de i el 29 de juliol. En aquesta inscripció, el CPNL ofereix només cursos per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació sobre el curs, la localitat i l'horari.

A la pàgina d'inscripcions del web del CPNL, per fer més entenedor el procés d'inscripció hi ha dues guies de suport: una guia sobre com determinar en nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

Si no sabeu a quin curs us heu d'inscriure, determineu el nivell aquí.  Podeu sol·licitar-la fins al 26 de juny. A partir d'aquesta data el CPNL no en garanteix la revisió.

Imatge dels cursos d'estiu al CNL de Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.