Notes de premsa

Acord d’amistat entre les ciutats de Reus i Chungju

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 13/06/2024
Acord d’amistat entre les ciutats de Reus i Chungju
Acord d’amistat entre les ciutats de Reus i Chungju

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i el president de l’Ajuntament de la ciutat coreana de Chunju, Hae Su Park, han signat aquest dijous, 13 de juny al palau municipal l’acord d’amistat entre les dues ciutats que representen. L’acord implica l’establiment oficial de lligams de cooperació mútua i el compromís de millorar la coneixença mútua i l’ajuda bilateral.

L’acord té caràcter institucional i es formalitza amb la voluntat d’establir llaços actius de cooperació mútua amb l’objectiu de potenciar l’entesa mútua i promoure intercanvis culturals artístics i industrials entre ambdues ciutats, construïts sobre la base d’una relació d’amistat basades en els principis d’igualtat, col·laboració i cooperació amb el desig d’aconseguir un millor coneixement mutu i permanent entre les dos ciutats.

La consolidació de les relacions d'amistat i cooperació entre Reus i Chungju, mitjançant aquest acord amistós, contribuirà a ampliar les interaccions entre diferents agents influint positivament en el desenvolupament i el posicionament de les dues ciutats.

Amb la signatura del document els ajuntaments de Reus i Chungju es comprometen a mantenir llaços per afavorir intercanvis en l’àmbit de la cultura, a través de la comprensió mútua, el sentit viu de fraternitat i de solidaritat universal. Igualment, es comprometen a col·laborar entre ells tot enfortint les efectives relacions.

Les actuacions seran desenvolupades considerant la realització d’activitats en el marc de relacions socials i culturals. En aquest sentit, els dos ajuntaments donaran suport a les activitats que tendeixin al foment de la cultura, organitzant intercanvis, actuacions, divulgacions.

La col·laboració i intercanvi entre els municipis agermanats serà tant amplia com així ho requereixin les aspiracions i propòsits i l’enumeració de matèries a desenvolupar no és limitada, podent-hi afegir tantes activitats, iniciatives o assumptes que siguin d’interès recíproc. Es procurarà posar en pràctica l’incentiu d’aquestes relacions, aprovant programes i propostes d’acció que desenvolupin i assegurin el suport financer a famílies, entitats i organitzacions, col·laborant amb cada una d’elles en la consecució dels objectius marcats.

Acord d’amistat entre les ciutats de Reus i Chungju
Acord d’amistat entre les ciutats de Reus i Chungju

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.