Notes de premsa

L'escriptor Francesc Torralba tanca el curs dels Clubs de Lectura per a adults

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 17/06/2024
Portada del llibre

Els membres del club «El sentit de la vida» han fet la darrera lectura del curs amb el llibre de Francesc Torralba «L’art de saber estar sol». Amb el seu autor s'ha preparat la cloenda dels Clubs de Lectura d'aquest curs, un acte que es farà a la Biblioteca Xavier Amorós, demà dimarts dia 18, a les 18:30 h. 

Francesc Torralba és filòsof i el seu pensament gira al voltant dels elements centrals de l'existència humana (el patiment, Déu, el dolor, o el sentit de l'existència). És autor d'un gran nombre d'assaigs de temàtiques diverses, especialment en els àmbits de la filosofia, l'ètica, la pedagogia i la religió. «L’art de saber estar sol» és el seu darrer llibre, del qual la revista digital Catorze en diu “De vegades, no estem sols, però ens en sentim. En ocasions, no ens sentim sols i, en canvi, hi estem”. Ho diu el filòsof i teòleg Francesc Torralba (Barcelona, 1967) en el llibre L’art de saber estar sol (Pagès editors). En llegim 14 idees que ens conviden a reflexionar sobre l’experiència de conviure amb nosaltres mateixos.»

Com que Francesc Torralba és un autor àmpliament conegut i molt referenciat en diversos mitjans de comunicació, la seva xerrada servirà com a cloenda de tots els clubs de lectura que hi ha hagut per a adults  durant el curs 2023-2024, un total de 16 propostes de lectura de diferents gèneres i en diferents formats. Així i tot, l’acte és obert a tothom i es realitzarà el dimarts a les 18:30 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Institució de les Lletres Catalanes.

Portada del llibre
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.