Notes de premsa

Tasques de reparació i manteniment a les bústies de la recollida pneumàtica d’escombraries

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/09/2024
Treballs de reparació del sistema de recollida pneumàtica d’escombraries

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública i l’empresa concessionària de la gestió del sistema pneumàtic de recollida d’escombraries, porta a terme treballs de manteniment de les bústies del servei. Els treballs consisteixen en tres tipus d’actuacions. D’una banda, la reposició de tapes de les bústies en mal estat, malmeses generalment per actes vandàlics. També es fa el repintat de les bústies per millorar tant el servei com la imatge del sistema pneumàtic de recollida. Finalment, també s’actua en la substitució d’unes vàlvules de les bústies del passeig de Prim que, a causa del seu deteriorament, produïa fuites d’aire i problemes en el funcionament del servei.

Daniel Marcos, regidor de Via Pública, afirma: “posem a punt el sistema penumàtic de la brossa, atenent a les demandes de la ciutadania recollides amb el nostre procés d’escolta activa i la voluntat del Govern de Reus de donar a la ciutadania el millor servei possible”.

El gruix de les actuacions es porta a terme aquesta setmana. La planificació té una durada de tres setmanes i està previst que els treballs finalitzin la setmana que ve.

Recollida pneumàtica
La recollida pneumàtica és un sistema automatitzat de recollida de residus. Les escombraries han de llençar-se a les bústies de residus ja separades per fraccions (envasos, matèria orgànica, paper i rebuig) i en bosses ben tancades perquè es transporten per aspiració a través d’una xarxa de canonades fins a la central de recollida. Un cop a la central, es recullen de forma separada i es compacten per traslladar-les als punts de tractament final

Treballs de reparació del sistema de recollida pneumàtica d’escombraries

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.