Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Fins al 18 de octubre de 2024

COS 2024 · COSSOC

COS 2024 · COSSOC

COSSOC és un duet de dansa per a carrer, una col·laboració entre un ballarí de Catalunya i una ballarina d’Eslovènia. És una coreografia hipnòtica plena d’imatges suggerents d’allò que poden fer dos cossos en constant equilibri. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d’una relació. Una finestra d’observació i curiositat per a l’espectador, frontera entre un espai públic i privat.

Establint una relació íntima, els dos intèrprets creen una connexió forta, des d’on poder interpel·lar l’entorn i integrar-se amb l’espai. La peça porta al públic per un camí de calma i escolta. Potser la peça no és res més que la recerca d’un lloc on trobar-se amb tranquil·litat.

Fitxa artística:
Creació, direcció i intèrprets: AnamariaKlajnšček i Magí Serra. Compositor: Santi Careta. Fotografia: Nora Baylach. Vídeo: Ignasi Castañé. Suport de gestió: ElClimamola. Distribució: Fani Benages. Coproductors: Fira Tàrrega, El Graner Centre de Creació i Centre de Creació Roca Umbert. Support: La Visiva, C.C. la Barceloneta, Danseu Festival, Figueres es MOU i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Agraïments: Roser López Espinosa, Joana Serra, Nora Baylach, Urša Sekirnik i Adria Pinar.

PREU

Gratuït



ON

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 18/10/2024

a les 18:00h


MÉS INFORMACIÓ

http://cosreus.cat

LOCALITZACIÓ

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal, 43201

Et pot interessar...

Festival COSE
Festival

Festival COS

On: Plaça del Mercadal

Quan: Divendres 18 a les 18:00 h

COS 2024 · Dis_OrderE
Festival

COS 2024 · Dis_Order

Cada dia fem tràmits, presentem documents, busquem certificats…, fem papers. Avui l’oficina surt al carrer per ordenar i controlar. Per fer veure els perills als quals s’exposa el vianant.Aquest oficinista transforma l’espai fent feina, transformarà les nostres emocions. Ha vingut a...

On: Prioral de Sant Pere

Quan: Divendres 18 a les 18:00 h

COS 2024 · L'Hereu RieraE
Festival

COS 2024 · L'Hereu Riera

L'Hereu Riera és una peça frontera: interpel·la un públic divers mentre desfila pels marges de la dansa d’arrel i la dansa contemporània esborronant-ne els límits i jugant amb un llenguatge híbrid. La figura principal apareix redefinida i es presenta com una oportunitat per aprendre de nou...

On: Plaça del Mercadal

Quan: Divendres 18 a les 19:30 h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.