Notes de premsa
Torna l’Arròs Ganxet de Reus amb 20 restaurants participants
El Restaurant Flaps ha acollit aquest matí la presentació de les IV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, les quals compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i amb el patrocini d’Arròs Bayo i el Celler Terra i Vins.
Hi ha assistit Noemí Llauradó, regidora de Projecció de Ciutat de Reus; Víctor Perales, president de l’AEH Reus; Joan Maria Riera, propietari i enòleg del Celler Terra i Vins, i Xavier López, representant de Nomen Foods, així com els restaurants participants.
Les jornades se celebraran del 25 d’abril a l’11 de maig i les receptes proposades pels 20 restaurants participants estan elaborades amb Arròs Bayo i ingredients de primera qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp. Totes elles, acompanyades amb vins del Celler Terra i Vins. “A cada restaurant hi trobareu una manera única d’interpretar l’Arròs Ganxet i de representar la diversitat culinària de la nostra població, construida a partir de tots els productes de primera qualitat que ens rodegen” ha recalcat Víctor Perales, president de l’AEH Reus.
Els restaurants participants són: Batticuore, Vermut Rofes Restaurant, Moto Sport Café, El Racó De Jp, Ferran Cerro Restaurant, Restaurant L'estel, Bar Amic De Reus, Terrassa Gaudí, La Lleona Cafeteria, Restaurant Peixeteries, Flaps, Buidasacs Restaurant, La Croketeria, Cervus Restaurant, Xivarri Tasca Reus, 14,5 Beer Wine, L'alkimista, Casa Coder, El Castell, Cal Gallisa
La presentació ha finalitzat amb una degustació d’arròs elaborada pel Restaurant Cervus, Xivarri Tasca Reus i La Croketería.
Els menús es podran consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/