Junta de Govern Local 2004-05-07

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 7/05/2004

>
EXTRACTE DELS ACORDS ADOPTATS PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 7 DE MAIG DE 2004

Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió de 23 d’abril de 2004.

1.- Informació de l’Alcaldia.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

2.- Assessoria Jurídica. Canvi classificació parades núms. 111 i 137 del Mercat Central.

S’acorda: Desestimar la sol·licitud de canvi de classificació de les parades núms. 111 i 132 del Mercat Central actualment destinades la 111 a l’activitat de "CARNISSERIA" i la 132 a l’activitat de "XARCUTERIA-CANSALADERIA", per tal que passin a les activitat de "XARCUTERIA-CANSALADERIA" la 111 i "CARNISSERIA" la 132, ateses les circumstàncies de manca de conveniència i d’oportunitat, i per tant d’interès públic, que hi concorren.

3.- Contractació i Patrimoni.- Aprovació de la certificació final de les obres de rehabilitació de la Biblioteca pública, central, urbana i comarcal de Reus, incoació de l’execució subsidiària de les partides d’obra no executades o amb deficiències no subsanades per l’empresa adjudicatària, liquidació provisional de l’import d’aquestes obres, i adjudicació de l’execució subsidiària a l’empresa RÈCOP Restauracions Arquitectòniques SL Unipersonal.

S’acorda:

1r. Aprovar la Certificació Final de les obres de rehabilitació de la Biblioteca pública, central, urbana i comarcal de Reus per un import de 681.976,59 euros.

2n. Incoar expedient d’execució subsidiària de partides no executades o amb deficiències no subsanades per l’empresa adjudicatària, Constructora Hispànica SA, i donar audiència a aquesta empresa per un termini de 10 dies hàbils per tal que pugui realitzar les al·legacions i manifestacions que consideri pertinents.

3r. Deduir de la Certificació Final de les obres, l’import de 207.066,96 euros en concepte de liquidació provisional del cost de d’execució subsidiària de partides no executades o amb deficiències no subsanades per l’empresa adjudicatària.

4t. Adjudicar la realització de les partides no executades o amb deficiències no subsanades per part de l’empresa adjudicatària de les obres de rehabilitació de la Biblioteca pública, central, urbana i comarcal de Reus, a l’empresa RÈCOP Restauracions Arquitectòniques SL Unipersonal, per un import de 314.499,95 euros (IVA inclòs).

L'empresa adjudicatària haurà de dipositar, a la Caixa Municipal, en el termini de 15 dies naturals a partir de la notificació d'aquest Acord, una garantia definitiva per import de 12.799,98 euros, tal i com estableixen els articles 36 i 41 del TRLCAP.

El contracte administratiu es formalitzarà en un termini de 30 dies naturals, al Departament de Contractació i Patrimoni, a l'empara dels articles 54 i 76 del TRLCAP, a comptar des del següent a la recepció de la notificació d’aquest acord.

5è. Atorgar els recursos legals oportuns."

4.- Contractació i Patrimoni. Adjudicació de les obres d’urbanització de l’Àrea 4.73 Mas Iglesias.

1r. Adjudicar a l'empresa Excover,S.A, l'execució de les obres d’urbanització de l’Àrea 4.73 del Mas Iglesias, per un import de 1.743.784 euros (IVA inclòs).

En aquest import s’inclou l’estudi de seguretat i salut, que s’havia pressupostat junt amb l’obra, d’acord amb el que disposa l’art 4 del RD 1627/97, de 24 d’octubre, regulador de les condicions mínimes de seguretat i salut a les obres de construcció.

L'empresa adjudicatària haurà de dipositar, a la Caixa Municipal, en el termini de 8 dies naturals a partir de la notificació d'aquest Acord, una garantia definitiva per import de 69.751’36 euros, tal i com estableixen els articles 36 i 41 del TRLCAP.

El contractista haurà de presentar en el termini de 10 dies naturals, a comptar des de la notificació d’aquest acord el pla de seguretat, per la seva oportuna aprovació, abans de l’inici de les obres.

Les obres podran iniciar-se abans de la formalització del contracte, sempre que el contractista hagi dipositat la garantia definitiva, d’acord amb l’establert a l’article 71.2 c) del TRLCAP, i en els termes previstos a la clàusula 6 del plec.

2n. Formalitzar el contracte administratiu en un termini de 15 dies naturals, al Departament de Contractació i Patrimoni, a l'empara dels articles 54 i 76 del TRLCAP, a comptar des del següent a la recepció de la notificació d’aquest acord.

3r. Acordar la devolució de la garantia provisional als licitadors no adjudicataris, en els termes previstos a l’article 65 del RD 1098/2001, de 12 d’octubre, pel qual s’aprova el reglament que desenvolupa la llei de contractes de les administracions públiques.

4t. Atorgar els recursos legals oportuns."

5.- Contractació i Patrimoni. Aprovació de la formalització del conveni entre l’Ajuntament de Reus i l’empresa Contenedores Reus SA, per donar compliment a la llicència d’obres per a l’ampliació i clausura del Dipòsit Controlat de Classe II, al polígon 29, de la partida Mas Calbó.

S’acorda:

1r. Formalitzar un Conveni entre l’Ajuntament de Reus i l’empresa Contenedores Reus SA (CORSA), per donar compliment als condicionaments de la llicència d’obres per a l’ampliació i clausura del Dipòsit Controlat de Classe II, al polígon 29, de la partida Mas Calbó.

2n. Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde, Lluís Miquel Pérez i Segura, per tal de subscriure el Conveni i documents que resultin necessaris per a fer efectiu aquest acord.

3r. Comunicar a l’empresa Contenedores Reus SA (CORSA), l’adopció d’aquest Acord."

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

6.- Patrimoni del Sol. Acceptació de la Resolució al recurs de reposició del Jurat d'Expropiació de Catalunya de data 15.01.04, fixant el preu just de la finca núm. 1 de les afectades per sistema viari i espais lliures del PGOU a executar mitjançant el Projecte d’urbanització dels carrers Ponent, Frederic Mistral, Alegria, Sud i Immaculada, al Barri Immaculada.

S'acorda:

Acceptar en la seva integritat la resolució del Jurat d'Expropiació de Catalunya de data 15.01.04 fixant el preu just de la finca núm. 1 de les afectades per sistema viari i espais lliures del PGOU a executar mitjançant el Projecte d’urbanització dels carrers Ponent, Frederic Mistral, Alegria, Sud i Immaculada, al Barri Immaculada, situada al Ps. dels Plàtans, núm. 41, propietat dels Srs. JOSÉ PEREIRA RODRÍGUEZ i JOSEFA FERNANDEZ COTANO, i que importa la quantitat total de 84.625,45 Euros

7.- Contractació-Patrimoni.- Aprovació inicial del projecte de les obres de protecció del camí de la zona del barranc de Barenys (camí del Mas del Blasi) i construcció d’un nou pont.

S’acorda;

1r. Aprovar inicialment el projecte de les obres de protecció del camí de la zona del barranc de Barenys (camí del Mas del Blasi) i construcció d’un nou pont, amb un pressupost de 374.368,28 euros (IVA inclòs). En aquest import s’inclou el pressupost de l’estudi bàsic de seguretat i salut de les obres.

2n. Sotmetre el projecte a tràmit d'informació al públic, d'acord amb l’article 235.2 del DL 2/2003, de 28 d’abril, per un termini de 30 dies hàbils, als efectes del seu examen i presentació de reclamacions.

En cas que no es presentin al·legacions en el període d’exposició pública, el projecte esdevindrà definitivament aprovat.

3r. Comunicar al Sr. Adolf Barceló Barceló, l’adopció d’aquest Acord.

8.- Contractació i Patrimoni.- Aprovació inicial del projecte de les obres de millora de l’accés a la carretera C-14 de Salou a Ponts p.k.2320 TM de Reus.

S’acorda;

1r. Aprovar inicialment el projecte de les obres de millora de l’accés a la carretera C-14 de Salou a Ponts p.k.2320 TM de Reus, amb un pressupost de 95.536,46 Euros (IVA inclòs), import que inclou el pressupost de l’estudi de seguretat i salut, de les obres de construcció, d’acord amb el RD 1627/97 de 24 d’octubre, regulador de les mesures de seguretat i de salut a les obres de construcció, i l’annex d’expropiacions per import de 3.556,39 _.

2n. Sotmetre el projecte a tràmit d'informació al públic, d'acord amb l’article 235.2 del DL 2/2003, de 28 d’abril, per un termini de 30 dies hàbils, als efectes del seu examen i presentació de reclamacions.

3r. Comunicar l’adopció d’aquest Acord als afectats per les expropiacions forçoses dels terrenys, en la seva qualitat d’interessats de conformitat amb el que disposa, l’art. 31 de la Llei 30/92 de 26 de novembre de Règim jurídic i procediment administratiu comú, i article 37.2 del ROAS.

4t. Sol·licitar l’autorització a la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, per a la realització de les obres esmentades.

5.- Comunicar al Sr. Adolf Barceló Barceló, l’adopció d’aquest Acord."

9.- Gestió Urbanística. Aprovació inicial del compte de liquidació definitiu del Projecte de reparcel·lació del Pla parcial del sector D.3b) AIQSA.

S’acorda:

1r. Aprovar inicialment el compte de liquidació definitiu del Projecte de reparcel·lació del Pla parcial del sector D.3b) AIQSA, formulat per aquest Ajuntament, amb un import total de 663.821,11 _.

2n. Exposar-ho al públic durant un termini de 20 dies perquè s’hi puguin formular les al·legacions que s’estimin pertinents."

10.- Gestió Urbanística. Recepció provisional de les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions de l’àrea 4.14 "Forques Velles" (E).

S’acorda:

1r. Rebre provisionalment les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions de l’àrea 4.14 "Forques Velles" (E).

2n. Retornar les fiances d’imports 192.243,51 euros i 71.348,14 euros, dipositades en data 10.05.2001 i 11.06.2001, respectivament, per RESIDENCIAL ALMOSTER SOL, SL, mitjançant avals de la Caixa Terrassa núm. 3042950906 i 3044186225, sempre i quan sigui dipositada prèviament una nova fiança d’import 10.543,67 euros, corresponent al 4% de l’obra que es rep provisionalment per aquest acord."

11.- Gestió Urbanística. Aprovació definitiva dels Estatuts i Bases d’Actuació de la Junta de Compensació del Pla parcial del sector A.6 "Granja Vila".

S’acorda:

1r. Aprovar definitivament els Estatuts i Bases d’Actuació de la Junta de Compensació del Pla parcial del sector A.6 "Granja Vila".

2n. Ordenar la seva publicació del Butlletí Oficial de la Província de Tarragona."

12.- Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del Projecte de reparcel·lació de l’àrea 4.18 "Prolongació c. Pont", modalitat de compensació bàsica, promogut per CONSTRUCCIONES Y PROMOCIONES MULTIMIN, SL.

S’acorda:

- Aprovar definitivament el Projecte de reparcel·lació de l’àrea 4.18 "Prolongació c. Pont", modalitat de compensació bàsica, promogut per CONSTRUCCIONES Y PROMOCIONES MULTIMIN, SL."

13.- Gestió Urbanística. Aprovació de la constitució de la Junta de Compensació del Pla parcial del sector A.6 "Granja Vila".

S’acorda:

1r. Aprovar la constitució de la Junta de Compensació del Pla parcial del sector A.6 "Granja Vila".

2n. Designar com a representant de l’Ajuntament dins l’òrgan rector de la Junta de Compensació, el Tinent d’Alcalde Delegat d’Arquitectura i Urbanisme, senyor Jordi Bergadà i Masquef.

3r. Instar la inscripció de la Junta de Compensació en el Registre d’Entitats Urbanístiques Col·laboradores."

Assumptes sobrevinguts. No n’hi ha

Reus, 7 de maig de 2004
El secretari general accidental

Fernando Grugués Cabré

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.