Junta de Govern Local 2004-06-04

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/06/2004


EXTRACTE DELS ACORDS ADOPTATS PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 4 DE JUNY DE 2004

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió de 21 de maig de 2004.

2.- Informació de l’Alcaldia.

3.- Alcaldia. Donant compte de la concessió de subvencions per a la promoció de l’ocupació i l’activitat empresarial local

Donar compte a la Junta de Govern Local, de les subvencions atorgades per mitjà de Decrets de data 24 de maig de 2004, els quals ascendeixen a 4.025,56 i 7.533,50 euros cadascun, i els quals s’adjunten a l’expedient, segons l’informe realitzat pel Conseller Delegat i Gerent de REDESSA, tot d’acord amb el previst al capítol 2 i 3 de les Bases per a l’atorgament de subvencions per a la promoció de l’ocupació i de l’activitat empresarial local acordades en el Ple de l’Ajuntament de data 29 d'octubre de 2001.

Per fer-les efectives, caldrà que els beneficiaris justifiquin prèviament la realització de la inversió i de tots els altres extrems que s’estableixen en les Bases per a l’atorgament de les subvencions.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

4.- Intervenció. Aprovació de la relació de factures.

S’acorda:

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total d’1.253.457,47 _ (un milió dos-cents cinquanta-tres mil quatre-cents cinquanta-set euros amb quaranta-set cèntims)."

5.- Recursos Humans. Aprovar la realització d'un projecte segons estableix l'Ordre de 28 de gener de 2002, que aprova les subvencions destinades a la contractació de treballadors/es desocupats/des per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social.
S’acorda:

Primer. Aprovar la realització del projecte: "Avaluació de les potencialitats del parc tecnològic del camp de Reus en l’àmbit de la nutrició i de les ciències de la salut" englobat dintre de l’Ordre de 28 de gener de 2002, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades a la contractació de treballadors/es desocupats/des per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social.

Segon. Sol·licitar a la delegació territorial del Departament de Treball l’aprovació de la subvenció per a l’esmentat projecte.

6.- Contractació i Patrimoni. Aprovació del plec de clàusules administratives particulars que ha de regir la contractació, mitjançant concurs públic amb procediment obert i caràcter ordinari, de les obres d’urbanització de la UA AIQSA 5.19b, i convocar concurs públic.

S’acorda:

Primer. Aprovar el plec de clàusules administratives particulars que ha de regir la contractació mitjançant concurs públic amb procediment obert i caràcter ordinari de les obres d’ urbanització de la UA AIQSA 5.19b, amb un tipus de licitació de 739.813,26 _ (IVA inclòs), i sotmetre’l a tràmit d’exposició al públic per un termini de 20 dies hàbils en els butlletins oficials corresponents.

Segon. Convocar simultàniament concurs públic amb procediment obert en els butlletins oficials corresponents, a l'empara de l'article 78 del TRLCAP, amb el benentès que en el supòsit que es formulin al·legacions al plec de clàusules, la licitació s’ajornarà fins que, un cop resoltes, s’anunciï de nou la licitació.

7.- Contractació i Patrimoni. Aprovació de la certificació núm.7 relativa a les obres de restauració de la Capella dels Dolors, l’atri de Sant Sebastià i la façana nord de la nau de la Prioral de Sant Pere (5ª fase).

S’acorda:

Primer. Aprovar el pagament de la setena certificació d’obra executada per Roser Galcerán Piñol SL Unipersonal (RECOP), a l’Arquebisbat de Tarragona, en relació a les obres de remodelació de la Prioral de Sant Pere, cinquena i última fase, consistents en la restauració de la Capella dels Dolors, atri de Sant Sebastià i façana nord de la nau, per import de 33.209’48 _ (exempt d’IVA).

Segon. Subscriure tots el documents que siguin necessaris per a fer efectiu aquest acord.

Tercer. Atorgar els recursos legals oportuns.

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

8.- Medi Ambient. Adhesió al conveni de col·laboració entre l’Agència de Residus de Catalunya i la societat Ecovidrio

S'acorda:

Primer. Aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Reus al conveni de col·laboració formalitzat el dia 5 de març de 2004 entre l’Agència de Residus de Catalunya i la societat Ecovidrio per tal d’establir els termes del funcionament del Sistema Integrat de gestió dels envasos i residus d’envasos i assumir els compromisos previstos al pacte cinquè de l’esmentat conveni, i que estan transcrits íntegrament als antecedents del present acord.

Segon. Facultar al Sr. Daniel Pi Noya, tinent d’alcalde delegat de Medi Ambient, per a la formalització de qualsevol document que esdevingui necessari per tal de fer efectius aquests acords.

Tercer. Comunicar els expressats acords a l’Agència de Residus de Catalunya, juntament amb la informació i la documentació que esdevingui necessària."

9.- Patrimoni del Sol. Aprovació del Conveni de fixació de preu just de mutu acord de l’immoble situat al C/ Ponent, núm. 12, afectat parcialment per sistema viari del PGOU, a executar mitjançant el Projecte d’urbanització dels carrers Ponent, Frederic Mistral, Alegria, Sud i Immaculada, del Barri Immaculada.

S’acorda:

Aprovar en la seva integritat el Conveni de fixació de preu just de mutu acord per l’expropiació de l’immoble núm. 12 del C/ Ponent, afectat parcialment per sistema viari del PGOU, subscrit en data 21.04.04 amb la Sra. Dolores Martínez Cabrera, i que importa la quantitat total de 13.000,00 euros.

10.- Patrimoni del Sòl. Aprovació del Conveni de fixació de preu just de mutu acord de l’immoble situat al C/ Ponent, núm. 16, afectat parcialment per sistema viari del PGOU, a executar mitjançant el Projecte d’urbanització dels carrers Ponent, Frederic Mistral, Alegria, Sud i Immaculada, del Barri Immaculada.

S’acorda:

Aprovar en la seva integritat el Conveni de fixació de preu just de mutu acord per l’expropiació de l’immoble núm. 16 del C/ Ponent, afectat parcialment per sistema viari del PGOU, subscrit en data 21.04.04 amb la Sra. Encarnación Ruiz Fernández, i que importa la quantitat total de 13.000,00 euros.

11.- Patrimoni del Sòl. Rectificació de l’error material de l’acord de la Junta de Govern de data 07.05.04, relatiu a l’acceptació de la Resolució al recurs de reposició del Jurat d'Expropiació de Catalunya de data 15.01.04, fixant el preu just de la finca núm. 1 de les afectades per sistema viari i espais lliures del PGOU a executar mitjançant el Projecte d’urbanització dels carrers Ponent, Frederic Mistral, Alegria, Sud i Immaculada, al Barri Immaculada.

S’acorda:

Rectificar l’error material de l’acord de la Junta de Govern Local de data 07.05.04 en el sentit que els titulars de la finca núm. 1 de les afectades per sistema viari i espais lliures del PGOU a executar mitjançant el Projecte d’urbanització dels carrers Ponent, Frederic Mistral, Alegria, Sud i Immaculada, al Barri Immaculada, -situada al Ps. dels Plàtans, núm. 41-, són els Srs. José Pereira Rodríguez i Josefa Fernández Cotano.

12.- Patrimoni del Sòl. Aprovació del Conveni de fixació de preu just de mutu acord de la servitud de pas de canonada sobre la finca situada al Polígon 28, parcel·la 11, afectada pel Projecte del col·lector de desguàs del sobreeixidor de sanejament dels Subsectors 1 i 3 d’Aigüesverds II i desguàs del col·lector del C/ Flix

S’acorda:

Aprovar en la seva integritat el Conveni de fixació de preu just de mutu acord per la constitució de la servitud de pas de canonada sobre la finca situada al Polígon 28, parcel.la 11, afectada pel Projecte del col.lector de desguàs del sobreeixidor de sanejament dels Subsectors 1 i 3 d’Aigüesverds II i desguàs del col.lector del C/ Flix, subscrit en data 16.04.04 amb els Srs. Bienbenida P. Torres Serrahima, Felisa Torres Aubalat i Francisco Javier Torres Serrahima, i que importa la quantitat total de 1.475,32 euros."

13.- Patrimoni del Sòl. Aprovació del Conveni de fixació de preu just de mutu acord de la servitud de pas de canonada sobre la finca situada al Polígon 28, parcel·la 15, afectada pel Projecte del col·lector de desguàs del sobreeixidor de sanejament dels Subsectors 1 i 3 d’Aigüesverds II i desguàs del col·lector del C/ Flix

S’acorda:

Aprovar en la seva integritat el Conveni de fixació de preu just de mutu acord per la constitució de la servitud de pas de canonada sobre la finca situada al Polígon 28, parcel·la 15, afectada pel Projecte del col·lector de desguàs del sobreeixidor de sanejament dels Subsectors 1 i 3 d’Aigüesverds II i desguàs del col·lector del C/ Flix, subscrit en data 04.05.04 amb el Sr. Ramon Bultó Gil, i que importa la quantitat total de 1.648,27 euros."

14.- Patrimoni del Sòl. Aprovació del Conveni de fixació de preu just de mutu acord de l’ocupació temporal sobre la finca situada al Polígon 28, parcel·la 14, afectada pel Projecte del col·lector de desguàs del sobreeixidor de sanejament dels Subsectors 1 i 3 d’Aigüesverds II i desguàs del col·lector del C/ Flix

S’acorda:

Aprovar en la seva integritat el Conveni de fixació de preu just de mutu acord per l’ocupació temporal sobre la finca situada al Polígon 28, parcel·la 14, afectada pel Projecte del col·lector de desguàs del sobreeixidor de sanejament dels Subsectors 1 i 3 d’Aigüesverds II i desguàs del col·lector del C/ Flix, subscrit en data 13.05.04 amb el Sr. José Subirana Serra, i que importa la quantitat total de 2.265,22 euros."

15.- Patrimoni del Sòl. Compareixença com a part demandada als recursos contenciosos administratius núms. 237/03, 238/03 i 253/033 del Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 2 de Tarragona, interposat per la Sra. M. de la Cabeza Piña Arenas (2), pels germans Navarro Piña i pels Srs. Andrés Risco Gutiérrez i Júlia Torres Mañero.

S’acorda:

Primer. Comparèixer com a part demandada als recursos contenciosos administratius núm. 237/03, 238/03 i 253/03 del Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 2 de Tarragona, traslladats al TSJC, interposat per la Sra. M. de la Cabeza Piña Arenas (2), pels germans Navarro Piña i pels Srs. Andrés Risco Gutiérrez i Júlia Torres Mañero contra els Acords del Jurat de data 19.06.03, fixant el preu just de diferents béns afectats per l’execució del Projecte d’urbanització dels carrers Ponent, Frederic Mistral, Alegria, Sud i Immaculada del Barri Immaculada (exp. 43/08/1233/0031-03, 43/08/1233/0030-03 i 43/08/1233/0029-03 del Jurat).
Segon. Encomanar la representació de la Corporació al Procurador Sr. Angel Quemada Ruiz, i la direcció de la defensa a la lletrada Sra. M. Dolors Codina Feixas.

16.- Contractació i Patrimoni. Aprovació inicial del projecte de les obres de pavimentació i serveis als carrers Rubió i Bellver, Puig i Cadafalch, arquitecte Sugranyes i Domènech i Muntaner (zona Gaudí-Mar).

S’acorda:

Primer. inicialment el projecte de les obres de pavimentació i serveis als carrers Rubió i Bellver, Puig i Cadafalch, arquitecte Sugranyes i Domènech i Muntaner (zona Gaudí-Mar), amb un pressupost total de 709.714’54 euros (IVA inclòs), import que inclou el pressupost de l’estudi bàsic de seguretat i salut, així com les expropiacions forçoses de terrenys per import de 9.576’63 euros.

Segon. Sotmetre el projecte a tràmit d'informació al públic, d'acord amb l’article 235.2 del TRLMRLC, per un termini de 30 dies hàbils, als efectes del seu examen i presentació de reclamacions.

Tercer. Comunicar l’adopció d’aquest acord als afectats per les expropiacions forçoses dels terrenys, en la seva qualitat d’interessats de conformitat amb el que disposa, l’art. 31 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim jurídic i procediment administratiu comú, i article 37.2 del ROAS.

Quart. Condicionar la contractació de les obres a l’existència de consignació pressupostària en el Pressupost Municipal de l’exercici corresponent."

17.- Gestió Urbanística. Recepció definitiva de les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions de l’àrea 4.17 "Corredor del Gas" (abans anomenada àrea 5.36 "Vapor").

S’acorda:

Primer. Rebre definitivament les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions de l’àrea 4.17 "Corredor del Gas" (abans anomenada àrea 5.36 "Vapor").

Segon. Retornar la fiança d’import 3.896,65 euros, dipositada en data 25 de juliol de 2003 per INMOBILIARIA ORBONI, SL mitjançant aval de La Caixa núm. 9340.03-0537368-45.

Tercer. Facultar el Tinent d’Alcalde Delegat d’Arquitectura i Urbanisme, Sr. Jordi Bergadà i Masquef, per subscriure l’acta de recepció definitiva i demés documents necessaris per fer efectiu aquest acord."
18.- Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del Projecte de reparcel·lació de l’àrea 6.6 "Velòdrom".

S’acorda:

Primer. Estimar les al·legacions formulades per CERFULL, SL, COARI, SL i Francesc i Rosa Font de Rubinat Santasusagna i per José Carretero Doménech i ADMINISTRACION, SEGUIMIENTO Y PROYECTOS, SA, respecte a incorporar en el compte de liquidació provisional el valor de la indemnització de l’edificació existent en la finca aportada 14, per un import de 44.146,72 euros, i incorporar com a titulars de drets d’aprofitament per cessió anticipada de la finca registral 44.929 (finca aportada 9), al Sr. José Carretero Doménech i a la mercantil ADMINISTRACION, SEGUIMIENTO Y PROYECTOS, SA, i desestimar la resta d’al·legacions formulades en base a les consideracions exposades als informes emesos per l’arquitecte dels Serveis Tècnics d’Arquitectura i Urbanisme de dates 2 d’octubre de 2003 i 11 i 18 de maig de 2004, els quals s’adjunten com a fonament d’aquest acord.

Segon. Aprovar definitivament el Projecte de reparcel·lació de l’àrea 6.6 "Velòdrom".

19.- Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del Projecte d’urbanització de l’àrea 4.37 "Pàmies Crusells", promogut per PROMOTORA ALEGO, SL.

S’acorda:

Primer. Aprovar definitivament el Projecte d’urbanització de l’àrea 4.37 "Pàmies Crusells", promogut per PROMOTORA ALEGO, SL, condicionat a que la reserva d’espai de residus es defineixi interiorment al recinte enjardinat, fent possible la recollida dels contenidors de forma que no quedin evidents per la zona. Cal que es quedi dibuixat en els plànols d’urbanització, l’emplaçament definit i la reserva de pas per accedir-hi el servei de neteja.

Segon. Trametre un exemplar del projecte i còpia de l’expedient administratiu a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Tarragona.

COMISSIÓ DE SERVEIS PERSONALS

20.- Relacions Cíviques. Aprovació de l’encàrrec de desenvolupament del servei " punt d’informació juvenil en els IES de Reus a la societat Municipal Reus Esport i Lleure, SA

S’acorda:

Primer. Encarregar a la societat de capital íntegrament municipal Reus Esport i Lleure SA, el desenvolupament i dinamització del servei "punt per la participació juvenil en els IES de Reus" per un import de 10.182,32 euros (IVA inclòs), per tal de dur a terme aquest servei que la Regidoria de Relacions Cíviques ha programat pel per al període comprés entre els mesos de maig a desembre de 2004.

Segon. El pagament es realitzarà mitjançant facturació mensual que serà conformada per la Regidoria de Relacions Cíviques.

Tercer. Facultar al regidor adjunt a l’alcaldia de Relacions Cíviques, Sr. Joan Anton Verge Guarch, per a la formalització de qualsevol document que esdevingui necessari per fer efectius aquests acords.

Assumptes sobrevinguts

21.- Contractació i Patrimoni. Aprovació del plec de clàusules administratives particulars que ha de regir la contractació, mitjançant concurs públic amb procediment obert i caràcter urgent, de les obres d’urbanització del pla especial àrea 6.6 Velòdrom, i convocar concurs públic.

S’acorda:

Primer. Declarar la urgència en la tramitació de l’expedient per raons d’interès públic.

Segon. Aprovar el plec de clàusules administratives particulars, que ha de regir la contractació, mitjançant concurs públic amb procediment obert i caràcter urgent, de les obres d’urbanització del pla especial de l’àrea 6.6 Velòdrom, amb un tipus de licitació de 2.978.164,38_ (IVA inclòs), i sotmetre’l a tràmit d’exposició al públic per un termini de 10 dies hàbils en els butlletins oficials corresponents.

Tercer. Convocar simultàniament concurs públic amb procediment obert en els
butlletins oficials corresponents, a l'empara de l'article 78 del TRLCAP, amb el benentès que en el supòsit que es formulin al·legacions al plec de clàusules, la licitació s’ajornarà fins que, un cop resoltes, s’anunciï de nou la licitació.

22.- Salut pública. Aprovació del preu públic per a la realització de la revisió mèdica escolar.

S’acorda:
Primer. Aprovar els preu públic durant l’exercici del 2004 per a la realització de la revisió medica escolar per l’import de 2,95 _ per nen revisat.

Segon. L’obligat al pagament d’aquest preu públic és cada centre docent per les revisions que es facin als seus alumnes. A tal efecte, el Departament de Salut Pública emetrà un informe detallant el nombre de revisions efectuades en el centre i el traslladarà al Departament de Rendes i Exaccions, a l’efecte de que lliuri la corresponent liquidació del preu públic, i la notifiqui a l’obligat al pagament, per que la faci efectiva en la Recaptació Municipal."

23.- Tresoreria. Donant compte d’operacions financeres

Es dóna compte dels contractes d’operacions financeres de productes derivats per a la cobertura del risc del tipus d’interès, modalitat COLLAR amb barrera, és a dir, relatives a opcions sobre tipus d’interès amb CAP i FLOOR, amb KNOCK-IN, concertades amb els bancs BBVA (Banc Bilbao Vizcaya Argentaria) i BSCH (Banc Santander Central Hispano). Les condicions són les següents:

Entitat: BBVA BSCH

Import PTA: 6.000.000 6.000.000
Data inici: 31-3-2004 31-3-2004
Data venciment 31-3-2007 31-3-2007

CAP 3,50 % 3,50 %
FLOOR 2,89 % 2,89 %
KNOCK-IN 1,65 % 1,65 %

Precs i Preguntes.

No n’hi ha.

Reus, 10 de juny de 2004

El secretari general

AJUNTAMENT DE REUS
El Secretari

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.