Junta de Govern Local 2005-02-11

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 11/02/2005

CTE DELS ACORDS ADOPTATS PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 11 DE FEBRER DE 2005

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió de 4 de febrer de 2005.

2.- Informació de l’Alcaldia.

3.- Moció de l’Alcaldia. Donant compte de distintes actuacions encarregades a l’empresa municipal AMERSAM

- Es dóna compte:

Primer: La Junta de Govern Local es dóna per assabentada dels següents decrets dictats pel tinent d’alcalde delegat de la Via Pública:

• Decret núm. 1944 de 22-6-2004 encarregant a AMERSAM la construcció d’una mitjana central enjardinada a l’Av. dels Països Catalans.
• Decret núm. 3095 de 13-9-2004 encarregant a AMERSAM la construcció d’una mitjana central enjardinada a l’Av. Cardenal Vidal i Barraquer.
• Decret núm. 3551 de 13-9-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs de pavimentació de les avingudes dels Països Catalans, Cardenal Vidal i Barraquer i del carrer Antoni Fabra i Ribas.
• Decret núm. 3094 de 13-10-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs de pavimentació de l’Institut Pere Mata.
• Decret núm. 3552 de 9-11-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs de pavimentació dels carrers Miami, Macià Vila, Escultor Rocamora i Closa de Mestres.
• Decret núm. 3930 de 2-12-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs de pavimentació del camí de la Pedrera del Coubi.
• Decret núm. 3931 de 9-12-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs de pavimentació de l’avinguda Jaume I i del carrer Ramon J. Sender.
• Decret núm. 3932 de 13-12-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs de pavimentació dels carrers Cambrils i del Monsenyor Higini Anglès.
• Decret núm. 4091 de 13-12-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs d’instal·lació de mobiliari urbà d’esbarjo infantil en el Parc Jardins de Reus.
• Decret núm. 3933 de 15-12-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs de pavimentació dels carrers Dom Bosco, de la Muralla, Alcover i Rourell.
• Decret núm. 4000 de 22-12-2004 encarregant a AMERSAM la contractació dels treballs de pavimentació dels carrers Morell, de l’Alcalde Segimon i de la Pobla de Mafumet.

- S’acorda:

Segon: El finançament de les actuacions a que fa referència l’apartat PRIMER, anterior, serà assumit, al seu càrrec, per l’empresa municipal "INNOVA, GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL", prèvia la realització, per la seva part, dels estudis, que si s’escau, siguin procedents.

No obstant el que s’estableix en el paràgraf anterior l’Ajuntament acordarà les compensacions econòmiques que siguin pertinents a favor de l’empresa.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

4.- Intervenció. Aprovació de la relació de factures.

La Junta de Govern Local acorda:

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total de 3.907.018,36_ (tres milions nou-cents set mil divuit euros amb trenta-sis cèntims).

5.- Contractació i Patrimoni.- Atorgament d’una pròrroga a l’empresa adjudicatària de les obres de construcció de dues deixalleries al C/ Milà i Fontanals i C/ Martí Folguera.

S’acorda:

Primer: Atorgar una pròrroga de 50 dies en la realització de les obres de construcció de dues deixalleries al C/ Milà i Fontanals i C/ Martí Folguera a l’empresa COBRA INSTALACIONES Y SERVICIOS, S.A., a comptar des de la data de finalització de les obres que consta a l’acta de replanteig i inici de les mateixes, havent d’estar finalitzades el proper dia 23.03.05.

Segon: Atorgar els recursos legals oportuns.

6.- Contractació i Patrimoni.- Aprovació del plec de clàusules administratives particulars que han de regir la convocatòria de concurs públic amb procediment obert i caràcter ordinari de l’execució subsidiària de les obres pendents del projecte d’urbanització del Pol. IV Sector A.8 "La Roureda", i convocar concurs públic.

S’acorda:

Primer: Aprovar el plec de clàusules administratives particulars, que ha de regir la contractació mitjançant concurs públic amb procediment obert i caràcter ordinari, de l’execució subsidiària de les obres pendents del projecte d’urbanització del Pol. IV del Pla parcial del Sector A.8 "La Roureda" amb un tipus de licitació de 379.009,18_ (IVA inclòs), i sotmetre’l a tràmit d’exposició al públic per un termini de 20 dies hàbils en els butlletins oficials corresponents.

Segon: Convocar simultàniament concurs públic amb procediment obert en els butlletins oficials corresponents, a l'empara de l'article 78 del TRLCAP, amb el benentès que en el supòsit que es formulin al·legacions al plec de clàusules, la licitació s’ajornarà fins que, un cop resoltes, s’anunciï de nou la licitació.

Assumptes sobrevinguts.

No n’hi ha.

Reus, 14 de febrer de 2005

El secretari general

Fernando Grugués Cabré

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.