Ple ordinari 2005-07-29

Cerca sessions de Ple

E.g., 02/09/2024
E.g., 02/09/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 29 Juliol, 2005

CTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE L’AJUNTAMENT DE REUS DEL 29 DE JULIOL DE 2005

1.- Aprovació acta sessió anterior.

S’aprova l’acta de l’1 de juliol de 2005.

2.- Informació de l’Alcaldia.

3.- Moció de l’Alcaldia. Ampliació de capital d’INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL. Subscripció i desemborsament de participacions.

S’acorda:

Primer: Aprovar l'augment de capital social de la societat INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL en dos-cents setanta mil euros, mitjançant l’emissió de 27 noves participacions socials, amb un valor nominal de deu mil euros cadascuna resultant, per tant, una xifra de capital social de quaranta milions set-cents vint mil euros.

Segon: Subscriure i desemborsar 27 noves participacions socials, amb un valor nominal de DEU MIL euros cadascuna, de la societat INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL, per un import total de en dos-cents setanta mil euros.

A les noves participacions socials els correspondrà una numeració correlativa del núm. 4.046 al 4.072, ambdós inclosos.

Tercer: Aprovar la corresponent modificació de l’article 5è dels estatuts socials, en base als anteriors acords.

Quart: Facultar indistintament al Molt Il·lustre Sr. alcalde Lluís Miquel Pérez Segura i al tinent d’alcalde delegat de Recursos Generals Sr. Carles Salas Martí per a la subscripció de tots els documents que siguin necessaris per a l’execució dels anteriors acords.

Cinquè: L’efectivitat dels anteriors acords resta condicionada a l’existència de la corresponent consignació pressupostària.

COMISSIÓ D’HONORS I DISTINCIONS

4.- Concessió de Mencions Honorifiques Municipals.

4a.- Concessió de la Menció Honorífica Municipal AL ROTARY CLUB DE REUS

S’acorda:

Concedir al ROTARY CLUB DE REUS, la Menció Honorífica Municipal en reconeixement a la tasca duta a terme per empresaris i professionals amb l’objectiu de donar serveis humanitaris i estimular la pràctica de normes d’ètica en totes les ocupacions, i de forma especial per celebrar enguany el 25è aniversari del seu establiment a Reus.

4b.- Concessió de la Menció Honorífica Municipal al senyor Baldomero Martínez Ribas

S’acorda:

Concedir al senyor Baldomero Martínez Ribas, la Menció Honorífica Municipal en reconeixement al seu llarg currículum pel que fa a la seva professió dedicada a l’automoció i a la mecànica i, en concret, per la seva trajectòria com a ciutadà i empresari a Reus.

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

5.- Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a l’entorn de la prolongació del carrer Escorxador, a la previsió de places d’aparcament en els edificis, i a la qualificació de l’immoble seu de la Guàrdia Urbana.

S’acorda:

Primer: Estimar les al·legacions formulades per ALARCA, SL, en base a les consideracions resultants de l’informe emès en data 23.06.2005 per l’arquitecta dels serveis tècnics d’Arquitectura i Urbanisme, detallades a la part expositiva d’aquest acord.

Segon: Aprovar provisionalment la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a l’entorn de la prolongació del carrer Escorxador, a la previsió de places d’aparcament en els edificis, i a la qualificació de l’immoble seu de la Guàrdia Urbana.

Tercer: Elevar-ho a la Generalitat de Catalunya als efectes de la seva aprovació definitiva.

6.- Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a la superfície mínima dels habitatges.

S’acorda:

Primer: Desestimar les al·legacions formulades per l’AGRUPACIÓ PROVINCIAL DE PROMOTORS D’EDIFICIS DE TARRAGONA en dates 27.05.2005 i 08.06.2005, i pel GREMI DE LA CONSTRUCCIÓ DEL BAIX CAMP en data 02.06.2005, en base a les consideracions exposades als informes dels serveis tècnics i jurídics d’aquest Ajuntament de data 13.07.2005, els quals s’adjunten com a fonament d’aquest acord.

Segon: Estimar l’al·legació formulada per AMACIR VELODROM, SL en data 15.06.2005 i fer-la extensiva en el sentit que la suspensió de llicències, acordada pel Ple de l’Ajuntament en data 29 d’abril de 2005 amb motiu de l’aprovació inicial de la present modificació, no afecti als projectes que hagin estat visats pel col·legi oficial corresponent en data anterior a la publicació de l’acord (BOPT 04.05.2005)

Tercer: Aprovar provisionalment la modificació puntual de la revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a la superfície mínima dels habitatges.

Quart: Elevar-ho a la Generalitat de Catalunya als efectes de la seva aprovació definitiva.

7.- Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a la separació a veïns en zones industrials.

S’acorda:

Primer: Aprovar provisionalment la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a la separació a veïns en zones industrials.

Segon: Elevar-ho a la Generalitat de Catalunya als efectes de la seva aprovació definitiva.

8.- Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a l’àrea 4.12 “Forques Velles”(C).

S’acorda:

Primer: Aprovar provisionalment la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a l’àrea 4.12 “Forques Velles” (C) -esquema 3 del projecte-, amb el condicionant que en el projecte d’urbanització caldrà preveure la urbanització de la part de camí prolongació del carrer Vicenç Garcia.

Segon: Elevar-ho a la Generalitat de Catalunya als efectes de la seva aprovació definitiva.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

9.- Gestió Econòmica Pressupostària. Expedient de modificació de crèdits pressupost 2005.

S’acorda:

Primer: Aprovar inicialment l'expedient de modificació de crèdits en els pressupostos de l’Ajuntament, de l’institut Municipal de Formació i Empresa, de l’Institut Municipal d’Acció Cultural, de l’Institut Municipal de Museus i del Patronat Municipal de Turisme el resum del qual per capítols és el següent :

AJUNTAMENT DE REUS

Altes de despeses

Capítol I Remuneracions del personal 44.183,28
Capítol II Compra de béns corrents i serveis 463895,69
Capítol IV Transferències corrents 327.053,48
Capítol VI Inversions reals 38.400,00
Capítol VIII Actius financers 257.190,97
Total altes de despeses… 1.130.723,42

Baixes de despeses

Capítol II Compra de béns corrents i serveis 807.582,45
Capítol VI Inversions reals 116.389,89
Capítol VIII Actius financers 9.801,08
Total baixes de despeses… 933.773,42

Altes d’ingressos

Capítol VIII Actius financers 196.950,00

INSTITUT MUNICIPAL DE FORMACIÓ I EMPRESA

Altes d’ingressos

Capítol IV Transferències corrents 56.542,43

Altes de despeses

Capítol I Remuneracions del personal 53.943,50
Capítol II Compra de béns corrents i serveis 2.598,93
Total altes de despeses… 56.542,43

INSTITUT MUNICIPAL D’ACCIÓ CULTURAL

Altes d’ingressos

Capítol IV Transferències corrents 50.000,00

Altes de despeses

Capítol II Compra de béns corrents i serveis 50.000,00

INSTITUT MUNICIPAL DE MUSEUS
Altes d’ingressos

Capítol IV Transferències corrents 27.161,05

Altes de despeses

Capítol II Compra de béns corrents i serveis 27.161,05

PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME I COMERÇ

Altes d’ingressos

Capítol IV Transferències corrents 14.350,00

ALTES DE DESPESES

Capítol II Compra de béns corrents i serveis 14.350,00

Segon: Exposar al públic, de conformitat amb allò que disposa l’article 169 del RDL 2/2004 de 5 de març pel que s’aprova el Texte Refós de la Llei d’Hisendes Locals, l'expedient de modificació de crèdits en el pressupost de l’Ajuntament per un termini de quinze dies als efectes del seu examen i presentació de reclamacions, transcorregut el qual sense que se'n realitzin es considerarà l'expedient definitivament aprovat.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

10.- Moció de Convergència i Unió, sobre un museu del Teatre de Catalunya a Reus.

- Sotmesa la proposta a votació, és rebutjada.

Assumptes sobrevinguts

No n’hi ha.

Precs i preguntes

Reus, 17 d’agost de 2005

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.