Junta de Govern Local 2005-09-23

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 23/09/2005

CTE DELS ACORDS ADOPTATS PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 23 DE SETEMBRE DE 2005

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió de 16 de setembre de 2005.

2.- Informació de l’Alcaldia.

COMISSIÓ DE SERVEIS PERSONALS

3.- EDUCACIÓ I FAMILIA. Acceptació de la subvenció del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya corresponent al finançament de l’escola bressol La Ginesta per al curs 2004-2005

S’acorda:

Primer: Acceptar la subvenció del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a l’EEI La Ginesta per l’escolarització corresponent al curs 2004-2005 i un import total de 45.100,00€

Segon: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde, Sr. Lluís Miquel Pérez i Segura, i a la tinenta d’alcalde delegada d’Educació i Família, Sra. Empar Pont i Albert, per tal que qualsevol d’ells, indistintament, formalitzin els documents necessaris per fer efectiu l’acord anterior.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS

4.- INTERVENCIÓ. Aprovació relació de factures.

S’acorda:

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total de 1.408.818,86€ (un milió quatre-cents vuit mil vuit-cents divuit euros amb vuitanta-sis cèntims).

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

5.- CONTRACTACIÓ I PATRIMONI. Aprovació inicial del projecte revisat de la cruïlla a l’avinguda Països Catalans, reforma del carrer Alcalde Joan Bertran i construcció d’una mitjanera des de la rotonda de la Ctra. de Riudoms fins la cruïlla amb el C/ Antoni Bofarull.

S’acorda:

Primer: Declarar la urgència en la tramitació de l’expedient per raons d’interès públic.

Segon: Aprovar inicialment el projecte revisat de la cruïlla a l'avinguda Països Catalans, reforma del carrer Alcalde Joan Bertran i construcció d'una mitjanera des de la rotonda de la Ctra. de Riudoms fins la cruïlla amb el C/Antoni Bofarull, amb un pressupost contractual de 927.460,43 euros (IVA inclòs), que inclou el pressupost de l’Estudi de Seguretat i Salut de les obres de construcció.

Tercer: Sotmetre a tràmit d'informació al públic, d'acord amb l'article 235.2 del TRLMRLC, el projecte per un termini de 15 dies hàbils, als efectes del seu examen i presentació de reclamacions.

En cas que no es presentin al·legacions, el projecte esdevindrà definitivament aprovat.

Quart: Comunicar a la Diputació de Tarragona l’adopció d’aquest acord i aportar la documentació corresponent.

6.- PATRIMONI DEL SÒL. Aprovació de la valoració municipal corresponent a l’expropiació de l’immoble núm. 16 del c/. Vapor Vell.

S’acorda:

Aprovar la valoració municipal corresponent a l’expropiació de l’immoble núm. 16 del c/. Vapor Vell afectat per sistema viari del PGOU, que importa la quantitat total de 78.487’50 euros.

7.- PATRIMONI DEL SÒL. Inici de l’expedient administratiu d’expropiació forçosa de l’immoble núm. 16 del c/. Vapor Vell, i aprovació de la relació definitiva de propietaris, béns i drets afectats.

S’acorda:

Primer: Desestimar les al·legacions formulades pel Sr. Conrad Solano Carreras –llevat de les que resulten de les certificacions registrals i que s’incorporen a la relació definitiva- pels motius indicats en el paràgraf tercer de la part expositiva d’aquest acord.

Segon: Iniciar expedient d’expropiació forçosa i declarar la necessitat d’ocupació dels béns i drets afectats per sistema viari del PGOU, al c/. Vapor Vell, 16.

Tercer: Aprovar la relació definitiva de propietaris, béns i drets afectats per l’expropiació forçosa objecte d’aquest acord.

A continuació i d’acord amb l’establert a l’art. 20 de la Llei d’Expropiació Forçosa, s’especifica l’immoble afectat, el propietari, el domicili de notificacions i la naturalesa de l’afectació, la superfície afectada i els altres drets afectats.

1.- C/. Vapor Vell núm. 16, 2n. pis (Ref. Cad. 1075339 CF4517E 0001 FE)

Propietaris: Conrado Solano Carreras

Domicili de notificacions: Ctra. de Bellisens 196, Casa de Camp
(segons particular) 43206-Reus

Naturalesa afectació i superfície afectada: Totalitat de l’immoble.

Dades registrals: Registre de la Propietat núm. 2 de Reus, al Volum 1.220, Llibre 348, Full 95, Finca registral núm. 9.519.

2.- C/. Vapor Vell núm. 16, resta de l’immoble (Ref. Cad. 1075339 CF4517E 0001 FE)

Propietaris: Joaquin Chavarria Cid
Salvadora Matas Belluvi
(Consta a l’expedient l’herència testada a favor del Sr. Conrad Solano Carreras, pendent d’acceptació).

Domicili de notificacions: Desconegut.

Naturalesa afectació i superfície afectada: Totalitat de l’immoble.

Dades registrals: Registre de la Propietat núm. 2 de Reus, al Volum 217, Llibre 57, Full 62, Finca registral núm. 3.036.

8.- PATRIMONI DEL SÒL. Inici de l’expedient administratiu per a l’alienació directa, de les finques de propietat municipal ubicades al c/. Mare de Déu de la Cabeza 8-10 i 12, c/. Suècia 15, Suècia 19, França 12, i c/. Matalassers núm. 8, les quals varen quedar desertes en la venda mitjançant concurs.

S’acorda:

Primer: Iniciar expedient administratiu de venda directa de les finques indicades en el paràgraf primer de la part expositiva d’aquest acord.

Segon: Tramitar el corresponent procediment negociat per a la recepció d'ofertes, atenent a les necessitats de la gestió urbanística municipal.

Tercer: Constatar que, en aplicació del Plec de condicions, les persones que presentin ofertes per a l'adquisició d'aquestes finques hauran de constituir una garantia provisional equivalent al 2% del tipus de licitació.

9.- GESTIÓ URBANÍSTICA. Recepció provisional d’una part de les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions corresponents al Projecte 0d’urbanització del Pla parcial del sector G.13 “Mas Bertran”.

S’acorda:

Primer: Rebre provisionalment la part de les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions corresponents al Projecte d’urbanització del Pla parcial del sector G.13 “Mas Bertran”, corresponents a la Rotonda-1, Rotonda-2 i a l’Annex al Projecte d’urbanització: “Tractament de les zones verdes”.

Segon: Retornar la fiança d’import 364.723,65 €, dipositada en data 12 de juny de 2001 per la Junta de Compensació del sector G.13 “Mas Bertran”, mitjançant aval de “La Caixa” núm. 9340.03.0321158-43, sempre i quan sigui dipositada prèviament una nova fiança d’import 144.117,47 €, corresponent al 4% de l’obra rebuda provisionalment.

Tercer: Informar favorablement la proposta efectuada per la Junta de Compensació del Pla parcial del sector G.13 “Mas Bertran”, en relació a la mina existent al sector, sempre que l’obra sigui executada de conformitat amb els serveis tècnics municipals i compleixi les condicions següents:

1. Caldrà legalitzar l’aprofitament amb l’ACA.
2. S’estudiarà la construcció d’una bassa d’acumulació (en lloc de dipòsit) a la plaça Joan Ferraté i Soler.
3. El pou interceptor amb bombeig, s’instal·larà a ser possible a l’av. Cantàbric per alliberar la parcel·la d’equipaments.

10.- GESTIÓ URBANÍSTICA. Recepció provisional de les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions de l’àrea 4.37 “Pàmies Crusells”.

S’acorda:

Rebre provisionalment les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions de l’àrea 4.37 “Pàmies Crusells” durant el termini d’un any, transcorregut el qual i sempre que l’informe dels serveis tècnics municipals sigui favorable, es procedirà a la seva recepció definitiva.

11.- GESTIÓ URBANÍSTICA. Recepció definitiva de les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions d’un tram del carrer Ignasi Iglesias, entre el carrer Adrià Gual i el carrer Rovira i Virgili.

S’acorda:

Primer: Rebre definitivament les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions d’un tram del carrer Ignasi Iglesias, entre el carrer Adrià Gual i el carrer Rovira i Virgili.

Segon: Facultar el Tinent d’Alcalde Delegat d’Arquitectura i Urbanisme, Sr. Jordi Bergadà i Masquef, per subscriure l’acta de recepció definitiva i demés documents necessaris per fer efectiu aquest acord.

12.- GESTIÓ URBANÍSTICA. Aprovació inicial del Projecte d’urbanització del Pla parcial del sector A.4 “Ctra. de Constantí Nord”, promogut per la Junta de Compensació.

S’acorda:

Primer: Aprovar inicialment el Projecte d’urbanització del Pla parcial del sector A.4 “Ctra. de Constantí Nord”, condicionat a que es presenti un text refós del projecte, signat pel tècnic competent i visat pel col·legi corresponent, per triplicat exemplar, que incorpori les determinacions assenyales als informes emesos per l’arquitecte cap del Servei d’Urbanisme i pel cap del Servei d’Enginyeria d’aquest Ajuntament, de dates 2 d’agost i 15 de setembre de 2005, respectivament, els quals s’adjuntem com a fonament d’aquest acord.

Segon: Sotmetre-ho a informació pública per un termini d’un mes perquè s’hi puguin formular les al·legacions que s’estimin pertinents i concedir audiència a les persones interessades, amb citació personal.

Tercer: Sol·licitar informe als organismes públics afectats i establir un termini d’un mes perquè les empreses de subministrament de serveis afectades es pronunciïn sobre l’esmentat projecte d’urbanització.

13.- GESTIÓ URBANÍSTICA. Aprovació inicial del Projecte de reparcel·lació del Pla parcial del sector A.4 “Ctra. de Constantí Nord”, modalitat de compensació bàsica, promogut per la Junta de Compensació.

S’acorda:

Primer: Aprovar inicialment el Projecte de reparcel·lació del Pla parcial del sector A.4 “Ctra. de Constantí Nord”, modalitat de compensació bàsica, promogut per la Junta de Compensació del sector.

Segon: Sotmetre’l a informació pública per un termini d’un mes, perquè s’hi puguin formular les al·legacions que s’estimin pertinents, i concedir audiència a les persones interessades, amb citació personal.

Assumptes sobrevinguts

No n’hi ha.

Reus, 6 d’octubre de 2005

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.