Junta de Govern Local 2005-10-14

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 14/10/2005

CTE DELS ACORDS ADOPTATS PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 14 D’OCTUBRE DE 2005

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió de 7 d’octubre de 2005.

2.- Informació de l’Alcaldia.

3.- Moció de l’Alcaldia. Aprovació convenis amb INNOVA (xarxa comunicacions i Mas Pintat)

S’acorda:

Primer: Aprovar els convenis de col·laboració amb l’empresa municipal “INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL” relatius a les obres i equipaments per a l’adequació del Mas Pintat per la creació de l’EBM El Marfull, a l’ampliació de la xarxa de telecomunicacions corporativa (F.O.) i a l’ampliació de la xarxa de telecomunicacions corporativa (WIFI).

Segon: L’efectivitat dels anteriors acords resta condicionada a l’existència de consignació pressupostària.

4.- Moció de l’Alcaldia. Al·legacions al Programa de Sanejament d’Aigües Residuals Urbanes 2005.

S’acorda:

Aprovar el text de les al·legacions a presentar per l’Ajuntament de Reus al Programa de Sanejament d’Aigües Residuals Urbanes 2005 (PSARU 2005), facultant a aquesta Alcaldia per a la seva formalització i presentació a l’Agència Catalana de l’Aigua.

5.- Moció de l’Alcaldia. Confirmar l’encàrrec a la societat municipal Reus Esport i Lleure SA, per a la gestió del Parc de Nadal del 2005 i, aprovar el projecte i el pressupost.

S’acorda:

Primer: Confirmar l’encàrrec a la societat REUS ESPORT I LLEURE, S.A., per a la realització d’activitats, la direcció i la gestió del Parc de Nadal 2005, conforme al disposat en l’acord de Comissió de Govern de data 5 de desembre de 2003.

Per a l’edició de l’any 2005 es destinarà, d’acord amb el projecte i pressupost presentat per la societat Reus Esport i Lleure, SA, un import màxim de 231.128,00 €, IVA inclòs, dels quals s’imputarà a l’exercici 2005, la quantitat de 83.863,95 €. En el supòsit que l’Ajuntament conveniï amb altres entitats la seva participació en l’organització i desenvolupament de les activitats del Parc de Nadal, les quantitats que, si s’escau, correspondran a aquestes entitats es detreuran de l’import màxim previst; tanmateix, aquesta quantitat susceptible de detreure no podrà ésser en cap cas superior a 34.000 €.

L’import corresponent a l’any 2006 resta condicionat al que es prevegi en el pressupost corresponent a aquesta anualitat.

Segon: Aquest encàrrec inclou l’explotació comercial i la venda d’entrades del Parc, els ingressos de les quals els rebrà la societat Reus Esport i Lleure, SA Aquests ingressos aniran a compte del pressupost abans esmentat.

Tercer: L’Ajuntament, sens perjudici de l’encàrrec de gestió efectuat, podrà intervenir en la programació de les activitats que es desenvoluparan al Parc de Nadal, i establir els contactes necessaris amb les entitats que consideri que poden participar en l’organització i desenvolupament de les activitats que es pretenguin dur a terme.

La societat Reus Esport i Lleure, SA haurà d’acceptar la participació de les entitats que designi l’Ajuntament de Reus per al desenvolupament de les activitats esmentades.

Quart: Un cop tancat el Parc i en tot cas abans de 30 de gener de 2006, la societat Reus Esport i Lleure, S.A. presentarà la memòria del Parc, que inclourà la corresponent liquidació econòmica.

Cinquè: Facultar la Sra. Empar Pont, tinenta d’alcalde delegada d’Educació i Família, per a la signatura dels documents que siguin necessaris per fer efectius aquests acords.

6.- Moció de l’Alcaldia. Aprovar l’encàrrec de la gestió i el desenvolupament de diferents programes de la Regidoria de l’Esport a la societat municipal Reus Esport i Lleure SA.

S’acorda:

Primer: Aprovar l’encàrrec a la societat Reus Esport i Lleure SA, de capital íntegrament municipal, la gestió i el desenvolupament del diferents programes i projectes de la Regidoria delegada de l’Esport, per un import total màxim de 104.076,12 €, IVA inclòs, a càrrec de la partida pressupostària de la regidoria de l’Esport núm. 45210-227.
Segon: El pagament a la societat Reus Esport i Lleure SA es farà prèvia presentació de la corresponent factura.

Tercer: La societat municipal Reus Esport i Lleure SA haurà de posar a disposició de l’Ajuntament de Reus, una vegada finalitzat el programa o projecte, una memòria tècnica i descriptiva de cada una de les activitats, resultats, desenvolupament i recull gràfic, administratiu i comptable dels esmentats programes.

Quart: Facultar el Sr. Àngel Cortadelles i Bacaria, regidor delegat de l’Esport, per a la formalització de qualsevol document que esdevingui necessari per fer efectius aquests acords.

COMISSIÓ DE SERVEIS PERSONALS

7.- Salut Pública. Imposició d’una sanció per la tinença d’un gos considerat potencialment perillós sense disposar de la corresponent llicència.

S’acorda:

Primer: Imposar al Sr. Miquel Martorell Pinta una sanció de sis mil euros (6.000,00.-€) com a responsable de la comissió d’una infracció molt greu tipificada a l’article 13.1.b) de la Llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos, pel fet de tenir un gos potencialment perillós sense disposar de la corresponent llicència.

Segon: Atorgar els recursos legals procedents.

Assumptes sobrevinguts.

No n’hi ha.

Reus, 19 d’octubre de 2005

El secretari general accidental

Fernando Grugués Cabré

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.