Junta de Govern Local 2006-09-01

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 17/08/2024
E.g., 17/08/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 1/09/2006

CTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 1 DE SETEMBRE DE 2006.

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió de 21 de juliol de 2006.

2.- Informació de l’Alcaldia

3.- Moció de l’Alcaldia. Acceptar la subvenció del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya corresponent al finançament de l’Escola Bressol La Ginesta per al curs 2005-2006.

S’acorda:

Primer: Acceptar la subvenció atorgada pel Departament d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament de Reus per a l’EEI La Ginesta per a l’escolarització corresponent al curs 2005-2006, per un import de 73.800,00 euros.

Segon: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde, Sr. Lluís Miquel Pérez i Segura, i a la tinenta d’alcalde delegada d’Educació i Família, Sra. Empar Pont i Albert, per tal que qualsevol d’ells, indistintament, formalitzin els documents necessaris per fer efectiu l’acord anterior.”

4.- Moció de l’Alcaldia. Conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Constantí relatiu a l’abocament d’aigües residuals procedents de la planta EDAR del Polígon Constantí.

S’acorda:

Primer: Aprovar la formalització d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i l’Ajuntament de Constantí relatiu a l’abocament de les aigües residuals obtingudes en el procés de tractament de la planta EDAR del Polígon Industrial de Constantí a la xarxa municipal de Reus, i a l’explotació de l’EDAR del Polígon Industrial de Constantí per part de l’Ajuntament de Reus, a través de la seva entitat instrumental, l’empresa municipal GESTIÓ AMBIENTAL I ABASTAMENT, SA (GAIASA).

Segon: Encarregar a la societat municipal Gestió Ambiental i Abastament S.A. (GAIASA) les tasques de col·laboració assumides per l’Ajuntament de Reus en virtut de l’acord referenciat en l’apartat anterior. La vigència del present encàrrec se circumscriu a la vigència del conveni formalitzat entre l’Ajuntament de Reus i l’Ajuntament de Constantí.

Tercer: Comunicar el present acord a la societat GAIASA i a l’Ajuntament de Constantí.”

5.- Moció de l’Alcaldia. Sol·licitar una subvenció per atorgar ajuts als infants de les llars municipals, i aprovar les bases corresponents.

S’acorda:

Primer: Sol·licitar una subvenció al Departament d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya per a l’atorgament d’ajuts a les famílies per a l’escolarització, en llars d’infants de titularitat municipal, de nens i nenes de 0 a 3 anys que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides, durant el curs 2006-2007 a l’empara del que disposa l’Ordre EDU/355/2006, i instar dels corresponents departaments l’elaboració de la documentació pertinent per tal de formular aquesta sol·licitud.

Segon: Aprovar les bases per a l’atorgament d’ajuts per a l’escolarització en llars d’infants de titularitat municipal, de nens i nenes de 0 a 3 anys que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides.

Tercer: Sotmetre les bases previstes en l’acord anterior al tràmit d’informació pública en la forma reglamentàriament establerta, entenent-se definitivament aprovades en el cas que en el termini establert per a aquest tràmit no es formulin al·legacions ni reclamacions.

Quart: Aprovar la convocatòria de concurs públic per a la concessió d’ajuts a les famílies per a l’escolarització, en llars d’infants de titularitat municipal, de nens i nenes de 0 a 3 anys que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides, durant el curs 2006-2007.

Cinquè: Facultar al Molt Il·lustre Senyor Alcalde, Sr. Lluís Miquel Pérez Segura, i a la tinent d’Alcalde delegada d’Educació i Família, Sra. Empar Pont i Albert, per tal que, qualsevol d’ells indistintament, formalitzin els documents necessaris per tal de fer efectius els acords anteriors

6.- Moció de l’Alcaldia. Pròrroga del conveni amb AMERSAM per la gestió de multes i senyalització viària (setembre-desembre 2006).

S’acorda:

Prorrogar el conveni de col·laboració amb l’empresa municipal APARCAMENTS I MERCATS DE REUS, SAM relatiu a l’encàrrec a aquesta societat dels serveis de suport administratiu a la gestió de sancions per infraccions de circulació, així com de suport tècnic en la senyalització viària de la ciutat de Reus, per al període comprès entre els dies 1 de setembre i 31 de desembre de 2006, ambdós inclosos, i aprovar-ne l’annex a l’esmentat conveni

7.- Moció de l’Alcaldia. Conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc pel subministrament d’aigua.

S’acorda:

Primer: Aprovar la formalització d’un nou conveni marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i l’Ajuntament de Montblanc en la gestió del servei d’aigua al municipi de la Conca de Barberà.

Segon: Les tasques de col·laboració assumides per l’Ajuntament de Reus seran dutes a terme per la societat municipal Gestió Ambiental i Abastament S.A. (GAIASA). La vigència del present encàrrec se circumscriu a la vigència del conveni formalitzat entre l’Ajuntament de Reus i l’Ajuntament de Montblanc.

Tercer: Comunicar el present acord a la societat GAIASA i a l’Ajuntament de Montblanc.

8.- Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de factures.

S’acorda:

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total de 756.665,03 € (SET-CENTS CINQUANTA-SIS MIL SIS-CENTS SEIXANTA-CINC AMB TRES CÈNTIMS)

Reus, 5 de setembre de 2006

El secretari general

Jaume Renyer i Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.