Ple ordinari 2007-04-27

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 22/07/2024
E.g., 22/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 27 Abril, 2007

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, el dia 27 d’abril de 2007, que tindrà lloc a les 13 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent

ORDRE DEL DIA:

1.- Aprovació acta sessió anterior.

2.- Moció de l’Alcaldia. Autorització a GESTIÓ URBANÍSTICA PÚBLICA, SA per la concertació de dues operacions de crèdit a llarg termini.

3.- Moció de l’Alcaldia. Ampliació del capital social d’ INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, S.L Subscripció i desemborsament de participacions socials.

COMISSIÓ D’HONORS I DISTINCIONS

4.- Nomenament Fill il·lustre de Reus al Sr. Ernest Benach Pascual.

5.- Concessió de la Medalla de la Ciutat a la Sra. Isabel Correig Blanchar i als Srs. Lluís Massana Marín, Pere Anguera Nolla, Ramon Ferran Pagès, Joaquim Mallafré Gavaldà.

6.- Concessió Menció Honorífica als Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Reus.

COMISSIÓ DE SERVEIS PERSONALS

7.- Polítiques per a la Igualtat. Aprovació del Pla Local d'Igualtat.

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

8.- Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta al sector B.7 “Estallers” (Ampliació Urb. Sant Joan) i als terrenys situats al nord de la Urbanització Sant Joan fins el ferrocarril.

9.- Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del Pla parcial urbanístic del sector C.2.b) “Ctra. d’Alcolea”, formulat per la Junta de Compensació.

10.- Gestió Urbanística. Atorgament a la societat anònima municipal Gestió Urbanística Pública SA (GUPSA) de la condició d’administració actuant per al desenvolupament del sector B.8 “Cementiri” i de l’àrea 5.15 “Butan Reus”.

11.- Medi Ambient. Aprovació inicial del Mapa de Capacitat Acústica.

12.- Gestió Ambiental. Ratificació del Decret del 27 de març d’aprovació de l’adhesió de l’Ajuntament de Reus al Conveni Marc subscrit entre l’Agència de Residus de Catalunya i les empreses gestores dels SIG en data 22.12.206 per tal d’aplicar el sistema integrat de gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics de conformitat amb les prescripcions del reial Decret 208/2005, de 25 de febrer, sobre aparells elèctrics i electrònics i la gestió dels seus residus.

COMISSIÓ SERVEIS GENERALS

13.- Gestió Econòmica i pressupostària. Donar compte de la Liquidació del Pressupost de l'Ajuntament i dels Organismes Autònoms Administratius de l'exercici 2006. Incorporació de romanents de crèdits de l'Ajuntament amb el seu finançament.

14.- Gestió Econòmica i pressupostària. Expedient de modificació de crèdits de l'Ajuntament i del Organismes Autònoms Administratius.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

15.- Moció del PSC-PM, sobre la commemoració dels 50 anys de la signatura del tractat de Roma i la celebració del dia d’Europa el 9 de maig.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

16.- Moció del P.P. de Catalunya, sobre els pals de les banderes.

- Assumptes sobrevinguts

- Precs i preguntes.

Reus, 25 d’abril de 2007

L’alcalde

Lluís Miquel Pérez Segura

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.