Junta de Govern Local 2007-05-11

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 17/08/2024
E.g., 17/08/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 11/05/2007

CTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 11 DE MAIG DE 2007

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió del 4 de maig de 2007.

2.- Informació de l’Alcaldia.

3.- Moció de l’Alcaldia. Encàrrec a Hospital de Sant Joan SA, de la instal·lació d’un nou accelerador lineal.

S’acorda:

Primer: Encarregar a l’empresa municipal “HOSPITAL SANT JOAN DE REUS, SAM” la instal·lació, obres necessàries i posada en funcionament, al seu càrrec, d’un nou accelerador lineal en el subsòl del terreny de propietat municipal que forma part del recinte hospitalari i que es troba en el carrer Sant Joan s/n.

Aquesta actuació té la consideració d’obra de caràcter municipal.

Segon: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde, Lluís Miquel Pérez Segura, per a dictar les resolucions i executar les actuacions necessàries pel compliment i execució de l’anterior acord.

4.- Moció de l’Alcaldia. Conveni amb el departament d’Educació de la Generalitat per a la construcció dels nous equipaments escolars.

S’acorda:

Primer: Aprovar un conveni marc entre l’Ajuntament de Reus i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per tal que ambdues institucions duguin a terme les actuacions necessàries per a l’aprovació i formalització dels respectius convenis de col·laboració per a la realització de les obres de construcció de cadascun dels centres educatius que seguidament es relacionen: CEIP Reus 19, de 3 línies; CEIP Reus 20, de 2 línies; CEIP Reus 21, de 2 línies; CEIP Reus 22 , de 2 línies; CEIP Reus 23, de 2 línies, i IES Reus 8 (4 ESO –3 BAT). L’esmentat conveni també estableix el compromís per part d’ambdues entitats de revisar l’oferta de Formació Professional de la ciutat a partir dels treballs realitzats per la Taula Mixta de Planificació; elaborar el Mapa de Formació Professional a Reus; promoure l’IES Reus 9 de FP integral de la branca sanitària, entre d’altres, al Tecnoparc; elaborar el Mapa de Formació de Persones Adultes a Reus tenint en compte les dues escoles existents a la ciutat; millorar i optimitzar les construccions existents dels edificis municipals escolars (CEIPS), molts dels quals superen amb escreix els 25 anys d’antiguitat, i dur a terme les accions necessàries per a impulsar l’ampliació de l’actual Mapa d’Escoles Bressol Municipals a Reus.

Segon: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde i a la tinenta d’alcalde delegada d’Educació i Família, per tal que qualsevol d’ells, indistintament, puguin subscriure l’esmentat conveni i els documents necessaris per a l’efectivitat del compromís assumit.

5.- Moció de l’Alcaldia. Aprovació del conveni de col·laboració amb la URV relatiu a l’ETS d’Arquitectura. Encàrrec a INNOVA.

S’acorda:

Primer: Aprovar la formalització d’un conveni de col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, en virtut del qual aquest Ajuntament assumeix el compromís d’encarregar la redacció de projecte bàsic avançat de la fase 1a i del projecte bàsic de la fase 1b de l’edifici que acollirà l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura al Campus de Bellisens de Reus.

L’Ajuntament durà a terme aquesta actuació a través de la societat municipal INNOVA, GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL.

Segon: Encarregar a l’empresa municipal INNOVA, GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL la redacció, al seu càrrec, dels projectes a què fa referència l’acord anterior, restant aquest encàrrec condicionat a l’efectiva formalització del conveni de col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili segons el que es preveu en l’acord primer.

6.- Moció de l’Alcaldia. Encàrrec a INNOVA i aprovació del conveni de col·laboració relatiu a l’execució del projecte de pavimentació i serveis del Passatge Mare de Déu dels desemparats de la urbanització Sant Josep Obrer de Reus.

S’acorda:

Primer: Encarregar a l’empresa municipal “INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL” l’execució de la següent actuació:

- Pavimentació i serveis del Passatge Mare de Déu dels desemparats de la urbanització Sant Josep Obrer de Reus.

Segon: Aprovar el conveni de col·laboració amb l’empresa municipal “INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL” relatiu a l’execució de les actuacions a què fa referència l’apartat primer.

Tercer: Correspondrà a l'Ajuntament la superior direcció, control i supervisió dels treballs que s'encarreguen.

En el cas que la direcció d'obra l'assumeixi l'Ajuntament, mitjançant els Serveis Tècnics Municipals, l'òrgan competent al respecte designarà el tècnic o tècnics que la portaran a terme.

Quart: L’efectivitat dels anteriors acords resta condicionada a l’existència de consignació pressupostària.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS. No n’hi ha.

Reus, 16 de maig de 2007

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.