Junta de Govern Local 2007-11-09

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 17/08/2024
E.g., 17/08/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 9/11/2007

CTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 9 DE NOVEMBRE DE 2007

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió de data 19 d’octubre de 2007

2.- Informació de l’Alcaldia.

3.- Moció de l’Alcaldia. Modificació del conveni per a la restauració del pavelló núm. 6 del complex Institut Pere Mata.

S’acorda:

Primer: Aprovar el conveni entre aquest Ajuntament, l’Institut Pere Mata, S.A. i la Fundació Pere Mata per a la rehabilitació i el gaudi conjunt del pavelló número 6 de l’hospital prsiquiàtric Institut Pere Mata de Reus.

Segon: Aquest conveni esdevé un annex al formalitzat entre aquest Ajuntament i l’Institut Pere Mata, S.A. el dia 21 de desembre de 2000, que manté la seva vigència en allò que no hagi estat objecte de modificació en el conveni aprovat en el punt anterior.

Tercer: Habilitar el crèdit suficient per fer front a les obligacions de caràcter econòmic assumides en el pacte quart d’aquest conveni.

Quart: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde per tal que formalitzi l’esmentat conveni.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

4.- Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de despeses.

S’acorda:

Primer: Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total de 1.600.042,18 € (un milió sis-cents mil quaranta-dos euros amb divuit cèntims) i procedir al seu pagament.

Segon: Aprovar i procedir el pagament a INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS SL de 205.000 € (dos cents cinc mil euros) en concepte de subvenció rebuda de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu de la Generalitat de Catalunya, per a la creació de places de la Llar d’infants Montsant, d’acord amb el conveni de col·laboració signat entre INNOVA i l’Ajuntament de Reus, en data 07 d’abril de 2005.

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

5.- Gestió Urbanística. Recepció provisional d’una part de les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions de l’àrea 4.32 “Colònies Cros” (C).

S’acorda:

Primer: Rebre provisionalment les obres d’urbanització, instal·lacions i dotacions de l’àrea 4.32 “Colònies Cros” (C) corresponents als pilons previstos per tancar el trànsit de vehicles al carrer i a la numeració dels tres punts de llum, les quals juntament amb les obres rebudes provisionalment per la Junta de Govern Local de 14 de setembre de 2007 completen la totalitat de les obres.

Segon: Retornar la fiança d’import 31.320,00 €, dipositada en data 30 de març de 2005 per PROMOCIONES Y CONSTRUCCIONES CARAVISTA-98, SL mitjançant aval de Caixa Tarragona núm. 017469, per respondre de l’execució de les esmentades obres d’urbanització, sempre i quan sigui dipositada prèviament una nova fiança d’import 1.252,80 €, corresponent al 4% de la totalitat de l’obra rebuda provisionalment.”

6.- Patrimoni del Sól. Desestimació del recurs de reposició interposat contra l’acord de la Junta de Govern Local de data 13.07.07, relatiu a un sobrant de via pública a l’antic Carreró dels Franciscans.

S’acorda:

Desestimar el recurs de reposició interposat pel Sr. Julio Pardo Rodriguez-Solano contra l’acord de la Junta de Govern Local adoptat en sessió de data 13.07.07 (el qual s’ha d’entendre que desestimava la petició formulada en data 03.05.07, tal com s’ha indicat al paràgraf quart, lletra B de la part expositiva d’aquest acord), pels motius indicats en el paràgraf quart de la part expositiva d’aquest acord.”

7.- Patrimoni del Sòl. Constitució d'un dret de superfície a favor de l’ASSOCIACIÓ CULTURAL DELS MUSULMANS DE REUS I COMARCA, sobre l’immoble núm. 7 del c/. Vilafranca del Penedès.

S’acorda:

Primer: Constituir, a títol gratuït, un dret de superfície sobre l’immoble núm. 7 del c/. Vilafranca del Penedès, Referència Cadastral: 2580102 CF4528B 0001 DB, favor de la “ASSOCIACIÓ CULTURAL DELS MUSULMANS DE REUS I COMARCA”, NIF G-43761592, amb domicili a Reus, 43206- C/. Vilafranca del Penedès, núm. 9.

Segon: Aquest dret de superfície es constitueix, amb subjecció amb els punts i condicions següents:

1. La duració serà de 55 anys i la construcció s'haurà de realitzar en el termini de 4 anys, ambdós terminis a comptar des de l'atorgament de l'escriptura pública de constitució.

2. El dret de superfície és personal i no serà transmissible, ni susceptible de gravamen, llevat d’autorització expressa de l’Ajuntament.

3. L'edifici a construir estarà destinat –durant tot el temps de duració del dret de superfície- a la instal·lació d’una una mesquita, on poder desenvolupar la formació i pràctica religiosa de l’Islam, i la resta de finalitats socials de l’Associació.

4. Les despeses de constitució del dret (notarials i registrals) que es devenguin aniran a càrrec de l’”Associació Cultural dels Musulmans de Reus i Comarca”. Les despeses fiscals que s'acreditin seran segons Llei. Als efectes pertinents, s’indica que la valoració d’aquest dret de superfície serà la que resulti de l’informe dels Serveis Tècnics Municipals.

5. Quan finalitzi el dret de superfície, la construcció revertirà gratuïtament a l'Ajuntament de Reus.

6. L’edifici a construir haurà de respectar les prescripcions constructives del PGOU.

7.- Respectar tots els drets derivats de l’estació transformadora instal·lada a l’esmentat solar.

8.- Cas de no realitzar-se la construcció n’hi haurà prou amb l’acta notarial de constatació de fets, notificada en forma legal, perquè es produeixi la cancel·lació del dret, amb les corresponents inscripcions registrals.

Tercer: Els acords anteriors, assenyalats amb els ordinals “Primer” i “Segon”, resten condicionats a que l’Associació Cultural dels Musulmans de Reus i Comarca, obtingui en el termini de sis mesos, a comptar de la data d’aquest acord, l’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua, pel que fa a l’autorització d’obres en zona de policia (exp: VDPH2007002334) per l’obtenció de la qual van presentar l’estudi d’inundabilitat establert a la normativa urbanística. L’efectivitat d’aquest acord es garantirà amb l’aplicació de l’establert al punt 8, de l’acord Segon.

Quart: Facultar a l’Alcaldia i al Regidor Delegat de l’Àrea d’Arquitectura i Urbanisme Sr. Jordi Bergadà i Masquef, per a que qualsevol d’ambdós indistintament, pugui signar l'escriptura pública de formalització i constitució del dret.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS. No n’hi ha.

Reus, 13 de novembre de 2007

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.