Ple ordinari 2008-04-25

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 03/07/2024
E.g., 03/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 25 Abril, 2008

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, el dia 25 d’abril de 2008, que tindrà lloc a les 13 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent

ORDRE DEL DIA:

1. Aprovació acta sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

3. Moció de l’Alcaldia. Proposta modificació del catàleg de llocs de treball del personal funcionari de l’Ajuntament de Reus.

4. Moció de l’Alcaldia. Aprovació inicial constitució Entitat Pública Empresarial INNOVA i dels seus estatuts.

5. Moció de l’Alcaldia. Proposta d’adhesió al conveni subscrit entre l’Agència Estatal d’Administració Tributària i la FEMP en matèria d’intercanvi d’informació tributària i col·laboració en la gestió recaptatòria amb les entitats locals.

6. Moció de l’Alcaldia. Subvencions per a la cobertura del tipus d’interès d’hipoteques.

7. Moció de l’Alcaldia. Substitució de Patró de la Fundació Esport Base de Reus, fundació privada.

COMISSIÓ DE SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

8. Gestió Econòmica i Pressupostària.- Donar compte de la liquidació del pressupost de l’Ajuntament i dels Organismes Autònoms Administratius de l’exercici 2007.

9. Gestió Econòmica i Pressupostària.- Expedient de modificació de crèdits de l’Ajuntament i dels Organismes Autònoms Administratius.

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

10. Patrimoni del Sòl. Cessió gratuïta d'una porció de terreny de 10.000 m2. de superfície, situada al c/. Jaume Vidal i Alcover núm. 19, a la Generalitat de Catalunya -Departament d'Educació- per destinar-la a la construcció d’un nou Institut d’Ensenyament Secundari (IES).

11. Gestió Urbanística. Aprovació inicial de la modificació puntual de la revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a terrenys situats a la C-14 Autovia de Salou pk 4.7 i a l’entorn del Cementiri.

12. Gestió Ambiental. Declaració d’arbres d’interès local.

COMISSIÓ DE SERVEIS PERSONALS

13. Cultura.- Denominació de nous vials municipals.

14. Joventut.- Aprovació del Pla Local de Joventut 2008-2011.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

15. Moció de CiU. Per a la construcció d’un edifici de nova planta per a usos socials (centre cívic, centre de dia, dependències municipals, entre altres) en l’espai alliberat de l’actual estació d’autobusos.

16. Moció de la CORI. De suport al projecte, Catalunya i voltants amb bicicleta.

17. Moció de la CORI. Què l’Ajuntament de Reus faci públiques les retribucions de tots els regidors.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 23 d’abril de 2008
L’alcalde

Lluís Miquel Pérez Segura

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.