Ple ordinari 2008-05-30

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 03/07/2024
E.g., 03/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 30 Maig, 2008

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, el dia 30 de maig de 2008, que tindrà lloc a les 12,30 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent

ORDRE DEL DIA:

1. Aprovació acta sessió anterior.

2. Moció de l’Alcaldia. Presa en coneixement de la renúncia al seu càrrec de regidora presentada per la Sra. M. Teresa Pallarés Piqué.

3. Informació de l’Alcaldia.

4. Moció de l'Alcaldia. Aprovació protocol de col·laboració amb el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la corresponsabilització de l’escolarització al municipi en el període 2008-2010.

5. Moció de l’Alcaldia. Text refós del Programa d’Orientació pels Equipaments Comercials de Reus.

HONORS I DISTINCIONS

6. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al Sr. Rafel Ferré Masip.

7. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a l’IES d’Horticultura i Jardineria de reus.

8. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a l’IES Gabriel Ferrater de Reus.

9. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la Volta Ciclista de la Província de Tarragona.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

10. Recursos Humans. Modificació del catàleg de llocs de treball del personal funcionari.

11. Recursos Humans. Aprovació dels acords entre l'Ajuntament de Reus i els representants del personal al seu servei.

12. Recursos Humans. Proposta d'aprovació de la declaració de compatibilitat de l'exercici del lloc de treball ocupat per un funcionari d'aquesta Corporació amb l'activitat privada.

13. Recursos Generals-Hisenda-Rendes i Exaccions. Acord d'imposició i ordenació de contribucions especials amb motiu del Projecte d’obres de remodelació dels del carrer Pintor Bergadà i del carrer Pàmies.

14. Recursos Generals-Hisenda-Rendes i Exaccions. Acord d'imposició i ordenació de contribucions especials amb motiu del Projecte d’obres de remodelació del carrer Pròsper de Bofarull.

15. Recursos Generals-Hisenda-Rendes i Exaccions. Acord d'imposició i ordenació de contribucions especials amb motiu del Projecte d’obres d’ampliació de l’enllumenat públic dels carrers Jardí dels Poetes, Condesito, Vicaria, Escultor Sunyol i Antiquaris.

16. Recursos Generals-Hisenda-Rendes i Exaccions. Acord d'imposició i ordenació de contribucions especials amb motiu del projecte d’obres de pavimentació i serveis dels carrers dels Recs, Pere Òdena i vapor Nou dins del Barri del Carme.

SERVEIS TERRITORIALS

17. Gestió Urbanística. Aprovació inicial de la modificació puntual de la revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus pel que afecta a les illes delimitades pels carrers Evarist Fàbregas, de la Sedera, Av. Pere el Cerimoniós i Passeig de Misericòrdia.

18. Patrimoni del Sòl. Aprovació de la proforma del conveni per la cessió a la Generalitat de Catalunya, d’un terreny amb destí a la instal·lació del Centre de Trucades d’Urgència i del Sistema general de Seguretat i Emergències.

SERVEIS PERSONALS

19. Benestar –Serveis Socials. Aprovació estatuts del Consell Municipal de Serveis Socials.

20. Educació i Formació. Modificació dels representants municipals de diversos consells escolars.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

21. Moció de la CORI. Perquè es construeixin dues noves rotondes a la zona de les parcel·les Casas i al barri Fortuny de Reus.

22. Moció de la Cori. Perquè tots els pàrkings municipals i les zones blaves de Reus siguin gratuïtes durant els dies que integren el calendari festiu de Sant Pere i de la Misericòrdia.

23. Moció de CiU. Per a la revocació de l’acord pres en el ple municipal de 4 d’abril d’autorització de les accions oportunes per tal que es pugui fer ús dels recursos hídrics sobrants a Reus.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 28 de maig de 2008
L’alcalde

Lluís Miquel Pérez Segura

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.