Junta de Govern Local 2009-05-22

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 17/08/2024
E.g., 17/08/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/05/2009

núm. 13/09

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 22 DE MAIG DE 2009

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió ordinària del dia 15 de maig de 2009.

2. Informació de l’Alcaldia.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Emergències. Aprovar inicialment el manual d’actuació per a accidents en el transport de mercaderies perilloses

S’acorda:

Primer: Aprovar inicialment el Manual d’actuació municipal per a accidents en el transport de mercaderies perilloses.

Segon: Sotmetre l’expedient als tràmits d’informació pública i audiència i publicació en els butlletins oficials corresponents. En cas de no haver-hi cap reclamació o suggeriment en el termini de 20 dies naturals, l’acord inicial esdevindrà definitiu.

Tercer: Remetre l’expedient a la Direcció General d’Emergències, del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, de la Generalitat de Catalunya, a efectes de la seva homologació per la comissió de protecció civil de Catalunya.
SERVEIS TERRITORIALS

4. Patrimoni del Sòl. Ampliació del termini concedit per a la formalització de l’escriptura de compravenda d’un sobrant de via pública situat a l’antic carreró dels Franciscans

S’acorda:

Primer: Ampliar sis mesos el termini concedit per a la formalització de l’escriptura pública de compravenda del sobrant de via pública indicat al paràgraf primer de la part expositiva d’aquest acord. Aquest termini s’iniciarà a comptar l’endemà de la notificació d’aquest acord.

Segon: Desestimar la sol·licitud d’ajustar els valors de la venda a la baixa, pels motius indicats al paràgraf quart de la part expositiva d’aquest acord.

5. Gestió Urbanística. Aprovació inicial de la proposta d’alliberament d’expropiació de l’immoble núm. 25-27 del c/ LLovera i del projecte de reparcel·lació de l’àrea 4.65 “Carrer Llovera”

S’acorda:

Aprovar inicialment la petició d’alliberament d’expropiació de l’immoble núm. 25-27 del c/ Llovera, formulada per Carrer Llovera 23-27, SL, mitjançant l’aprovació inicial de la proposta de reparcel·lació voluntària presentada subjecta a les condicions següents:

- El termini d’execució serà de 5 anys des de l’aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació, amb l’acabament complert de les instal·lacions del passatge i sistema de tancament, d’acord amb les condicions de l’informe emès per l’arquitecte municipal en data 20 de maig de 2009 que s’adjunta com a fonament d’aquest acord.

- La publicació de l’aprovació definitiva del l’acord d’alliberament i projecte de reparcel·lació al Butlletí Oficial de la Província i consegüent executivitat vindrà condicionada a l’ingrés de les quantitats corresponents a la substitució de la cessió de sòl amb aprofitament urbanístic necessari per edificar el sostre corresponent al 10% d’aprofitament urbanístic del sector i a la compensació econòmica substitutòria corresponent a l’Ajuntament pels drets d’unitats d’aprofitament adjudicades.

- Sotmetre a informació pública per un termini d’un mes la proposta d’alliberament d’expropiació i aprovació inicial de la reparcel·lació, perquè s’hi puguin formular les al·legacions que s’estimin pertinents, i audiència als interessats als efectes que es pronunciïn sobre l’acceptació de les condicions esmentades.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS. No n’hi ha.

Reus, 27 de maig de 2009

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.