Junta de Govern Local 2009-06-12

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 12/06/2009

núm. 15/09

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 12 DE JUNY DE 2009

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió ordinària del dia 29 de maig de 2009.

2. Informació de l’Alcaldia.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de despeses.

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total de 3.272.805,32 € (tres milions dos-cents setanta-dos mil vuit-cents cinc euros amb trenta-dos cèntims), amb càrrec a les corresponents partides de l’exercici 2009, i procedir al seu pagament.

SERVEIS PERSONALS

4. Benestar. Conveni amb el Consell Comarcal del Baix Camp per a la col·laboració en els ajuts de menjador escolar per al curs 2009-2010.

S’acorda:

Primer: Aprovar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp relatiu a la concessió i tràmit dels ajuts individuals per a l’assistència a menjadors escolars d’educació infantil i educació primària dels centres escolars públics de Reus, per al curs escolar 2009/2010.

Segon: Facultar al Molt Il·ltre. Sr. Alcalde i a la Regidora delegada de l’Àrea de Benestar per tal que qualsevol d’ells, indistintament, signin l’esmentat conveni.

5. Educació i Formació. Encàrrec a EPEL INNOVA del suport i col·laboració en els Casals d'Estiu 2009.

S’acorda:

Primer: Encarregar a l’ENTITAT PÚBLICA EMPRESARIAL LOCAL INNOVA, la realització i gestió executiva dels Casals Municipals compresos en les activitats d’Estiu per a l’any 2009, d’acord amb el projecte i el pressupost elaborats, i que consten a l’expedient.

Segon: L’encàrrec inclou el conjunt d’accions per fer possible l’organització i el desenvolupament dels Casals d’Estiu municipals. D’acord amb el projecte elaborat, es desenvoluparan com màxim 6 casals d’estiu durant 5 setmanes, de dilluns a divendres, entre el 30 de juny i el 31 de juliol, que són els següents:

• CEIP Dr. Alberich i Casas: horari de 9 a 13h.
• CEIP General Prim: horari de 9 a 13h. Aquest casal també oferirà hora d’acollida (8-9h) i dinar (13-15h).
• CEIP Marià Fortuny: horari de 9 a 13h.
• CEIP Rubió i Ors: horari de 9 a 13h.
• CEIP Teresa Miquel i Pàmies: horari de 9 a 13h.
• Casal Adaptat, es desenvoluparà al Centre Cívic Ponent: horari de 9 a 13h amb dinar (13-15h).

El desenvolupament de tots i cadascun dels casals previstos al paràgraf anterior dependrà dels nivells d’ocupació que resultin de la inscripció real, de tal manera que si, pel nombre d’inscripcions en algun o diversos dels casals resulta especialment gravosa la seva realització segons criteris econòmics, l’Ajuntament de Reus podrà resoldre, abans del dia 15 de juny de 2009, suprimir algun d’aquests casals.

Per tal d’adoptar la pertinent resolució, l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA facilitarà a l’Àrea d’Educació i Formació, amb antelació suficient, les dades necessàries que permetin adoptar la decisió corresponent.

Tercer: Es fixa la quota d’inscripció setmanal en un casal en la franja bàsica de 9 a 13 hores en l’import de 38 euros. Així mateix, quan s’opti per gaudir de l’hora d’acollida, aquesta quota es fixa en l’import de 47 euros; quan s’opti per gaudir del dinar, la quota resta fixada en l’import de 63 euros, i quan s’opti per gaudir d’ambdós serveis suplementaris, la quota resta fixada en l’import de 70 euros.

Quart: L’encàrrec que s’efectua en l’acord PRIMER, serà realitzat conjuntament per l’EPEL INNOVA i la seva empresa filial REUS ESPORT I LLEURE SA, podent contractar externament, tant aquesta com aquella, en tot o en part, els treballs necessaris per la seva execució.

Cinquè: L’esmentat encàrrec s’aprova per un import global màxim de 88.815’42 euros, que es cobrirà en primer terme a través dels ingressos resultants de les quotes d’inscripció en els respectius casals; la resta de la despesa que no resti coberta amb els ingressos referenciats, l’Ajuntament els aportarà a l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA fins a un import màxim de 36.240’76 euros.

Les quantitats esmentades provinents de l’Ajuntament es faran efectives a l’EPEL INNOVA en els següents terminis i imports:

• Un primer pagament de 30.000 € el dia 20 de juliol de 2009, el qual tindrà el caràcter de pagament a compte de la liquidació definitiva.
• Un segon i darrer pagament, per un import màxim de 6.240’76 euros, que es farà efectiu un cop efectuada la liquidació dels casals.

La liquidació s’efectuarà en una memòria que l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA presentarà a l’Ajuntament de Reus abans del dia 30 de setembre de 2009. Aquesta memòria haurà de recollir les dades i indicadors fixats per l’Àrea d’Educació i Formació.

Els esmentats pagaments es faran prèvia presentació de les pertinents factures per part de l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA a l’Ajuntament de Reus, que seran conformades per la gerència d’àmbit pertinent. La primera d’aquestes factures es presentarà abans del dia 1 de juliol de 2009, i la segona es farà efectiva en el termini màxim de 30 deis a comptar des de la data de la seva presentació per part de l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA.

En el supòsit que de la liquidació efectuada, en resultés que l’aportació municipal ha d’ésser inferior als 30.000 euros, l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA retornarà a l’Ajuntament de Reus la diferència resultant en un termini màxim de 30 dies des de la determinació d’aquest import a retornar per part dels serveis tècnics de l’Ajuntament i d’INNOVA.

Sisè: L’Àrea d’Educació i Formació assumirà en tot cas les tasques de comunicació i difusió dels casals d’estiu i la neteja dels espais on es desenvolupin el casals d’estiu, i podrà desenvolupar qualsevol altre acció derivada del desenvolupament d’aquests casals si així ho considera necessari. Així mateix, l’Ajuntament de Reus podrà, en tot moment, requerir de l’EPEL INNOVA tot la informació i dades que consideri d’interès respecte al desenvolupament d’aquest projecte.
Setè: En la mesura que del present acord en resulti la necessitat de possibilitar, en qualsevol de les seves formes, l’accés a dades de caràcter personal de terceres persones, l’Ajuntament de Reus, l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA i la societat REUS ESPORT I LLEURE, S..A. es comprometen a garantir, en el seu màxim grau de seguretat, la confidencialitat de les dades de tots els usuaris que es beneficiïn de les accions derivades del present encàrrec. Aquestes dades seran objecte de tractament exclusivament per part de l’Ajuntament de Reus i l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA o la societat REUS ESPORT I LLEURE, S..A. a efectes d’inscripció, recepció d’informació i proveïment del servei, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, i la normativa vigent que la desenvolupa. Cadascuna de les entitats esmentades serà responsable del compliment d’aquesta normativa.

En relació a aquelles dades que l’Ajuntament en faciliti l’accés a l’Entitat Pública Empresarial Local INNOVA o a la societat REUS ESPORT I LLEURE, S..A., l’entitat receptora de les dades tindrà la consideració d’encarregada del tractament, i el seu tractament s’ha d’efectuar d’acord amb les instruccions de l’Ajuntament. L’entitat receptora de les dades no podrà aplicar ni utilitzar les dades amb una finalitat diferent de la que figuri en el present conveni, ni comunicar-les a altres persones, ni tan sols per conservar-les; així mateix, es compromet a adoptar les mesures de seguretat previstes en l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999.

Vuitè: Facultar al Molt Il·ltre. Sr. Alcalde i a la regidora delegada de l’Àrea d’Educació i Formació, Sra. Misericòrdia Dosaiguas Pérez, per a tal que qualsevol d’ells, indistintament, adoptin totes les resolucions escaients i la formalització de tots els documents que siguin necessaris per a fer efectius els anteriors acords. Així mateix, resten facultats per adoptar la resolució prevista en el punt segon dels presents acords, i per aprovar la memòria i liquidació de l’encàrrec d’acord amb el previst en el punt cinquè.

6. Educació i Formació. Informar favorablement que el CEIP Reus 20 rebi la denominació específica de CEIP Els Ganxets.

S’acorda:

Informar favorablement que el Centre d’Educació Infantil i Primària que actualment es coneix com a CEIP Reus 20, rebi la denominació específica de CEIP Els Ganxets.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS. No n’hi ha.

Reus, 16 de juny de 2009

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.