Junta de Govern Local 2009-10-02

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 21/10/2024
E.g., 21/10/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 2/10/2009

núm. 23/09

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 2 D’OCTUBRE DE 2009

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió de data 18 de setembre de 2009

2. Informació de l’Alcaldia.

3. Moció de l’Alcaldia. Aprovació de l’informe relatiu a la sol•licitud de llicència comercial de la Generalitat de Catalunya interessat per l’empresa SUPERMERCADOS SABECO S.A. per ampliació d'un establiment.

S’acorda:

Primer: Aprovar l’informe relatiu a la sol·licitud de llicència comercial de la Generalitat de Catalunya, interessat per l’empresa SUPERMERCADOS SABECO S.A. , com a requisit previ a l’ampliació a 2.583 m2 de l’establiment comercial situat al carrer Pere Manyanet-Camí dels Morts, s/n. Aquest informe té en compte els criteris de valoració que estableix l’article 10 de la Llei 18/2005, de 27 de desembre, d’equipaments comercials.

Segon: Donar a l’expedient la tramitació legal i reglamentària escaient.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

4. Assessoria Jurídica. Canvi de titular de les parades 141-142 del Mercat Central

S’acorda:

Primer: Estimar la sol·licitud formulada i per tant autoritzar el traspàs de les parades núm. 141-142 del Mercat Central, en favor del Sr. , amb les següents condicions:

Segon: S’haurà d’ingressar a la Recaptació municipal la quantitat de mil nou-cents trenta-quatre euros amb trenta cèntims (1934,30.-€), en els següents terminis:

- Si aquesta resolució es notifica entre els dies 1 i 15 del mes, el termini de pagament finalitzarà el dia 20 del mes següent.

- Si la notificació es realitza entre els dies 16 i darrer del mes, el termini de pagament finalitzarà el dia 5 del segon mes següent.

Una vegada transcorreguts els terminis assenyalats per al pagament en període voluntari, sense haver-se efectuat l’ingrés, s’iniciarà el procediment de constrenyiment, amb els recàrrecs, interessos de demora i costes del procediment que procedeixin.

Tercer: El nou titular haurà de continuar destinant les parades en qüestió a l’activitat de pollastreria, la qual s’haurà de desenvolupar amb estricte compliment del que disposen el Reglament de Mercats Municipals de Reus i la resta de normativa vigent aplicable.

Quart: La ubicació de les esmentades parades, podrà ser modificada per l’Ajuntament sense dret a cap indemnització per part del Sr. , en el cas que sobrevinguin circumstàncies tècniques o d’interès públic, que pel bon funcionament del mercat, així ho aconsellin.

Cinquè: Finalment el nou adjudicatari haurà de constituir, en el termini de 30 dies a comptar des del següent a la notificació de la resolució que autoritzi el traspàs, una fiança per l’import de dos mil trenta-quatre euros amb cinquanta dos cèntims (2034,52€).

L’esmentada garantia es podrà constituir per qualsevol dels mitjans previstos en l’article 84 de la llei 30/2007 de 30 d’octubre de contractes del Sector Públic.

5. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de despeses.

S’acorda:

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total d’ 1.807.214,56 € (un milió vuit-cents set mil dos-cents catorze euros amb cinquanta-sis cèntims), amb càrrec a les corresponents partides de l’exercici 2009, i procedir al seu pagament.

6. Servei d’Aprovisionaments. Contractació i Patrimoni. Aprovació del plec de clàusules administratives i tècniques particulars que ha de regir la contractació, mitjançant procediment obert, del servei de manteniment dels jardins de diversos edificis municipals, i convocar la licitació pública.

- Aquest tema s’ha retirat de l’ordre del dia.

SERVEIS TERRITORIALS

7. Gestió Urbanística. Aprovació definitiva dels Estatuts i les Bases d’Actuació de la Junta de Compensació de l’Àrea 4.34 “Carrer Maspujols”

S’acorda:

Primer: Aprovar definitivament els Estatuts i les Bases d’Actuació de la Junta de Compensació de l’Àrea 4.34 “Carrer Maspujols”, promogut pels senyors Andrea Josa Salvat, Josep i Joan Pujol Josa, així com per les mercantils TERRENYS LES ÀNIMES SL i PRODUCCIONES INMOBILIARIAS DEL MEDITERRÁNEO SL.

Segon: Publicar els Estatuts i Bases definitivament aprovats al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, i notificar aquest acord als propietaris del sector, en els termes que preveu l’article 190.1 del Reglament de la Llei d’urbanisme.

8. Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del Projecte de reparcel·lació, modalitat de compensació bàsica, de l’Àrea 4.79 “Angullo”.

S’acorda:

Primer: Aprovar definitivament el projecte de reparcel·lació, modalitat de compensació bàsica, de l’Àrea 4.79 “Angullo”, promogut per ALARCA, SL.

Segon: Condicionar la publicació d’aquesta aprovació definitiva al Butlletí Oficial de la Província i conseqüent executivitat, a l’ingrés de 142.590,00 €, com a substitució de la cessió de sòl amb aprofitament urbanístic necessari per a edificar el sostre corresponent al 10% d’aprofitament urbanístic del polígon d’actuació urbanística que, d’acord amb l’article 43.3 abans citat, s’ha de destinar a conservar o ampliar el patrimoni públic del sòl.

9. Salut Pública. Imposició de sancions per infracció de la normativa sobre animals potencialment perillosos.

9.a)
S’acorda:

Primer: Imposar al Sr. com a responsable d’una infracció greu tipificada a l’article 7.3.e) de la Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, una sanció de 300,00 euros.

Segon: Atorgar els recursos legals procedents.

9.b)
S’acorda:

Primer: Imposar al Sr. com a responsable d’una infracció greu tipificada a l’article 7.3.e) de la Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, una sanció de 300,00 euros, i una altra per un import de 100 € per infringir l'article 17.2 de l'Ordenança municipal sobre tinença d'animals.

Segon.- Atorgar els recursos legals procedents.

9.c)
S’acorda:

Primer: Imposar a la Sra. una sanció de sis mil euros (6.000,00.-€) com a responsable de la comissió d’una infracció molt greu tipificada a l’article 13.1.b) de la Llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos, pel fet de tenir /conduir un gos potencialment perillós sense disposar de la corresponent llicència.

Segon: Atorgar els recursos legals procedents.

9.d)
S’acorda:

Primer: Imposar al Sr. una sanció de sis mil euros (6.000,00.-€) com a responsable de la comissió d’una infracció molt greu tipificada a l’article 13.1.b) de la Llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos, pel fet de tenir /conduir un gos potencialment perillós sense disposar de la corresponent llicència.

Segon: Atorgar els recursos legals procedents.

9.e)
S’acorda:

Primer: Imposar a la Sra. com a responsable d’una infracció greu tipificada a l’article 73.b) de la Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, la sanció de 1.000,00 euros.

Segon: Requerir a la Sra. per tal de que en el termini de 10 dies a partir de l’endemà, de la recepció de la notificació, aporti copia de la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil. En el cas que no compleixi amb aquest requeriment se l’adverteix que de conformitat amb l'article 10.2 de la Llei 10/1999, de 30 de juliol, es podrà procedir al comís de l’animal, essent les despeses que s’ocasionin al seu compte.

Tercer.- Atorgar els recursos legals procedents.

Assumptes sobrevinguts. No n’hi ha.

Reus, 29 d’octubre de 2009

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.