Junta de Govern Local 2009-10-16

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 20/10/2024
E.g., 20/10/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 16/10/2009

núm. 24/09

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 16 D’OCTUBRE DE 2009

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova l’acta de la sessió de data 2 d’octubre de 2009.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Moció de l’Alcaldia. Aprovar inicialment el projecte bàsic i executiu per a la construcció del Nou Hospital Universitari Sant Joan.
S’acorda:
Primer: Aprovar inicialment el projecte bàsic i el projecte executiu per a la Construcció del Nou Hospital Universitari Sant Joan.
Segon: Sotmetre a tràmit d'informació al públic, d'acord amb l'article 235.2 del TRLMRLC, el projecte per un termini de 30 dies hàbils, als efectes del seu examen i presentació de reclamacions.
En cas que no es presentin al·legacions durant el tràmit d’informació pública el projecte bàsic i executiu resultaran definitivament aprovats, amb el benentès que abans de la posada en funcionament del Nou Hospital s’haurà de disposar de resolució favorable del tràmit d’activitats i correcta aplicació de les mesures en fase d’execució de les obres.

4. Moció de l’Alcaldia. Acord de col·laboració amb el Departament de Governació i AAPP per a la implantació provisional del projecte CESICAT a la ciutat de Reus.

S’acorda:

Primer: Aprovar l’acord entre l’Ajuntament de Reus i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya pel qual s’estableix el marc de col·laboració per a la posada en marxa del projecte Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya i, més concretament, per a l’establiment de la seva seu provisional a la ciutat de Reus.

Segon: Notificar el present acord al Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, als efectes pertinents.

Tercer: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde, Sr. Lluís Miquel Pérez i Segura, i al regidor delegat de l’Àrea de Recursos Generals i Hisenda, Sr. Carles Salas Martí, per tal que qualsevol d’ells, indistintament, formalitzin els documents i adoptin les resolucions i acords necessaris per fer efectius els acords anteriors.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

5. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de despeses.

S’acorda:

Primer: Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total de 3.328.500,22 € (tres milions tres-cents vint-i-vuit mil cinc-cents euros amb vint-i-dos cèntims), amb càrrec a les corresponents partides de l’exercici 2009, i procedir al seu pagament.

Segon: Aprovar el reconeixement extrajudicial de crèdits en el pressupost 2009 per import de 107.544,01 € (cent set mil cinc-cents quaranta-quatre euros amb un cèntim) corresponent a despeses en concepte treballs realitzats per altres empreses legalment adquirides amb consignació pressupostària, a l’emparament d’allò que disposa l’article 60.1 del Reial Decret 500/1990, de 20 d’abril i la base 20.2 de les Bases d’Execució del Pressupost, i procedir al seu pagament.

Tercer: Aprovar el reconeixement extrajudicial de crèdits en el pressupost 2009 per import de 38.498.60 € (trenta-vuit mil quatre-cents noranta-vuit euros amb seixanta cèntims) corresponent a despeses en concepte d’obres, subministraments i serveis d’exercicis anteriors incloses en la relació que consta a l’expedient, juntament amb l’informe d’intervenció, a l’emparament d’allò que disposa l’ article 60.2 del Reial Decret 500/1990, de 20 d’abril i la base 20.3 de les Bases d’Execució del Pressupost, i procedir al seu pagament.

SERVEIS TERRITORIALS

6. Gestió Urbanística. Aprovació definitiva del Projecte d’urbanització de l’àrea 4.80 “Mercedaris”.

S’acorda:

Primer: Estimar les al·legacions formulades per REUS SALUT I BENESTAR, SL, Soc. Uniper., les quals han estat recollides en el projecte d’urbanització presentat per a la seva aprovació definitiva.

Segon: Aprovar definitivament el Projecte d’urbanització de l’àrea 4.80 “Mercedaris”, presentat per TAGE CENTRE DE PROMOCIONS IMMOBILIÀRIES, SL.

Tercer: Requerir als interessats perquè, en el termini de tres mesos a comptar des de la data de notificació d’aquest acord, assegurin l’obligació d’urbanitzar, mitjançant la constitució de la garantia corresponent per l’import del 12% del valor de les obres d’urbanització, tal i com estableixen els articles 101.3 i 100.3 del Tex refós de la Llei d’urbanisme, amb advertiment que la seva formalització es requisit previ per a la publicació de l’acord d’aprovació definitiva al Butlletí Oficial de la Província i condició d’eficàcia de la seva executivitat.

Quart: Autoritzar a REUS SALUT I BENESTAR, SL, titular de la finca resultant 2 del Projecte de reparcel·lació voluntària de l’àrea 4.80 “Mercedaris”, l’ús d’aprofitament d’aigua del pou situat al fons de l’extrem Est de la finca resultant 10, qualificada de zona verda pública, en els termes resultants de la concessió de l’Agència Catalana de l’Aigua inscrita amb el núm. C-0006375, essent a càrrec de la societat esmentada el manteniment, conservació i obres que en el seu cas siguin necessàries.

SERVEIS PERSONALS

7. Assessoria Jurídica. Conveni amb el departament de Governació per a l’atorgament d’una subvenció per a projectes de desenvolupament de polítiques locals de foment del civisme i la dinamització comunitària 2009.

S’acorda:

Primer: Acceptar la subvenció concedida pel Departament de Governació i d’Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya per al projecte de desenvolupament i consolidació de polítiques locals de foment del civisme i la dinamització comunitària d’aquesta ciutat denominat “Viu Reus Cívicament”, per un import de vint-i-set mil quatre-cents deu euros i vuitanta-un cèntims (27.410’81 euros).

Segon: Aprovar la formalització d’un conveni amb el citat Departament de Governació i d’Administracions Públiques, que regularà la subvenció acceptada en el punt anterior del present acord.

Tercer: Facultar a la regidora delegada de l’Àrea de Cultura, Sra. Empar Pont Albert, per tal que signi l’esmentat conveni, i adopti les resolucions necessàries per fer efectius els presents acords.

Quart: Donar trasllat d’aquesta resolució a la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS. No n’hi ha.

Reus, 29 d’octubre de 2009

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.