Junta de Govern Local 2009-10-30

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 30/10/2009

núm. 26/09

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 30 D’OCTUBRE DE 2009

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova l’acta de la sessió de data 23 d’octubre de 2009

2. Informació de l’Alcaldia

3. Moció de l’Alcaldia. Encàrregar a INNOVA S.L. la direcció i execució de les obres de construcció de la Biblioteca Mas Iglesias, així com l'adquisició del seu mobiliari i equipament informàtic. Aprovació dels respectius convenis de col·laboració

3.a)
S’acorda:

Primer: Encarregar a l’empresa municipal INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL, al seu càrrec, la direcció i execució de les obres de construcció de la Biblioteca Mas Iglesias, així com l’adquisició del seu mobiliari i equipament informàtic.

Segon: Sense perjudici del que s’estableix en l’acord PRIMER, anterior, l’Ajuntament transferirà a INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL els ingressos externs que rebi amb destí a les actuacions a què fan referència els presents acords.

Tercer: Correspondrà a l'Ajuntament la superior direcció, control i supervisió dels treballs que s'encarreguen.

3.b)
S’acorda:

Primer: Aprovar els convenis de col·laboració entre aquest Ajuntament i l’empresa municipal INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL relatius a l’execució per part d’aquesta de la direcció i execució de les obres de construcció de la Biblioteca Mas Iglesias, així com a l’adquisició del seu mobiliari i equipament informàtic i a la utilització de l’edificació, mobiliari i equipaments per part de l’Ajuntament.

Segon: Habilitar el crèdit pressupostari corresponent per a fer front als compromisos econòmics assumits per l’Ajuntament en virtut dels convenis a que fa referència l’acord PRIMER anterior per l’exercici econòmic a partir del qual s’hagin de fer efectius.

4. Moció de l’Alcaldia. Aplicació Fons de Cooperació Local any 2009.

S’acorda:

Primer: Destinar al Consorci del Teatre Fortuny l’import de 59.735,62 euros, rebuts del Fons de cooperació local de Catalunya per a la prestació supramunicipal de serveis, corresponent a l’any 2009.

Segon: El Consorci del Teatre Fortuny haurà de justificar davant l’Ajuntament, abans del dia 31 de desembre de 2009, les despeses que finançarà mitjançant aquesta aportació.

Tercer: Facultar a aquesta Alcaldia per tal de subscriure els documents necessaris per a l’efectivitat dels anteriors acords.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS

5. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de despeses.

S’acorda:

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total de 2.908.259,13 € (dos milions nou-cents vuit mil dos-cents cinquanta-nou euros amb tretze cèntims), amb càrrec a les corresponents partides de l’exercici 2009, i procedir al seu pagament.

6. Medi Ambient. Adhesió de l’Ajuntament de Reus al nou Conveni Marc de Col·laboració subscrit entre l’Agència de Residus de Catalunya i ECOEMBES, per tal d’aplicar el sistema integrat de gestió d’envasos i residus d’envasos.

S’acorda:

Primer: Aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Reus al nou Conveni Marc de Col·laboració subscrit entre l’Agència de Residus de Catalunya i la societat ECOEMBES per tal d’aplicar el Sistema Integrat de Gestió d’envasos i residus d’envasos de conformitat amb les prescripcions de la Llei 11/1997 de 24 d’abril, d’Envasos i Residus d’Envasos, i el Reial Decret 782/1998, de 30 d’abril, pel qual s’aprova el Reglament pel seu desenvolupament i execució.

Segon: Acceptar les condicions establertes al Conveni marc pel que fa a les característiques de la seva participació.

Tercer: Donar trasllat d’aquest acord a l’Agència de Residus de Catalunya juntament amb el document d’adhesió.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS

No n’hi ha.

Reus, 9 de desembre de 2009

El secretari general accidental

Fernando Grugués Cabré

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.