Junta de Govern Local 2010-03-12

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 12/03/2010

núm. 6/10

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 12 DE MARÇ DE 2010

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova l’acta de la sessió de data 26 de febrer de 2010.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Moció de l’Alcaldia. Rectificar l’acord de Junta de Govern Local de 29.01.2010 referent a la pròrroga de l’encàrrec fet a AMERSAM relatiu a la realització de les tasques de suport administratiu a la gestió de sancions per infraccions de circulació, així com de suport tècnic en la senyalització viària de la ciutat.

S’acorda:

Rectificar l’apartat segon de l’acord la Junta de Govern Local de data 29 de gener de 2010, relatiu a la pròrroga de l’encàrrec efectuat a l’empresa municipal APARCAMENTS I MERCATS DE REUS, SAM (AMERSAM), per a la realització, per compte de l’Ajuntament, de les tasques de suport administratiu a la gestió de sancions per infraccions de circulació, així com de suport tècnic en la senyalització viària de la ciutat, en el sentit que queda redactat de la següent forma:

“Segon: Per a l’execució d’aquest encàrrec l’Ajuntament abonarà a AMERSAM, la quantitat mensual de vint-i-nou mil quatre-cents seixanta-set euros i seixanta cèntims (29.467,60), més els impostos corresponents, amb una despesa total màxima per a l‘any 2010 de 390.000 euros, impostos inclosos.“

SERVEIS GENERALS i ECONÒMICS

4. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de despeses

S’acorda:

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt per un total d’ 1.709.986,80 € (un milió set-cents nou mil nou-cents vuitanta-sis euros amb vuitanta cèntims), amb càrrec a les corresponents partides de l’exercici 2010 i procedir al seu pagament.

5. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovació de la pròrroga del servei de manteniment de parcs i jardins (Zona Oest) del terme municipal de Reus.

S’acorda:

Aprovar la pròrroga del contracte relatiu al servei de manteniment de parcs i jardins (Zona Oest) del terme municipal de Reus, subscrit amb l’empresa UTE (Sistemas Globales del Medio Ambiente SAU – Q Verd XXI Jardiners SL.) per un període d’un any, amb efectes des del dia 1 d’abril de 2010 a l’1 d’abril de 2011.

6. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovar el plec de clàusules administratives particulars i convocar la licitació del projecte bàsic i executiu de l’ampliació de l’actual Aulari de l’Institut Municipal de Formació i Empresa (IMFE) mitjançant procediment obert no harmonitzat (tràmit urgent).

S’acorda:

Primer: Declarar la urgència en la tramitació de l’expedient per raons d’interès públic.

Segon: Iniciar la fase licitatòria relativa a la contractació de les obres referenciades.

Tercer: Aprovar el plec de clàusules administratives particulars, que ha de regir la contractació, mitjançant procediment obert no harmonitzat i tràmit urgent, de les obres del projecte bàsic i executiu de l’ampliació de l’actual Aulari de l’Institut Municipal de Formació i Empresa ( IMFE) amb un pressupost base de licitació de 1.926.543,73euros ( IVA inclòs).

Quart: Publicar en el BOP, en el DOGC i en el perfil del contractant a l’empara dels articles 42 i 126 de la LSCP amb caràcter urgent, amb un termini de 13 dies naturals per a la presentació de pliques, a comptar des de l’endemà de la data de publicació al DOGC.

7. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovar el plec de clàusules administratives particulars i convocar la licitació de la redacció del projecte executiu i execució de l’obra pública Municipal consistent en la instal·lació de panells solars fotovoltaics, connectats a xarxa, a 5 centres docents Municipals, CEIPS (centres d’educació infantil i primària) mitjançant procediment negociat amb publicitat (tràmit urgent).

S’acorda:

Primer: Declarar la urgència en la tramitació de l’expedient per raons d’interès públic.

Segon: Iniciar la fase licitatòria relativa a la contractació de les obres referenciades.

Tercer: Aprovar el plec de clàusules administratives particulars, que ha de regir la contractació, mitjançant procediment negociat amb publicitat, sense anuncis de licitació al butlletins, i amb caràcter urgent, de la redacció del projecte executiu i execució de l’obra pública Municipal consistent en la instal·lació de panells solars fotovoltaics, connectats a xarxa, a 5 centres docents Municipals, CEIPS (centres d’educació infantil i primària) que són de propietat Municipal: CEIP Rosa Sensat, CEIP Joan Rebull, CEIP Montsant, CEIP Teresa Miquel i CEIP General Prim, amb un pressupost base de licitació global de 700.000€ (més l’IVA al tipus que correspongui).

Quart: Publicar la present licitació en el perfil del contractant amb un termini de 8 dies naturals per a la presentació de la sol·licitud de participació a comptar des de l’endemà de la data que es publiqui l’anunci al perfil del contractant.

SERVEIS PERSONALS

8. Participació i Ciutadania. Proposta d’aprovació de diversos preus públics de l’Àrea de Participació i Ciutadania

8.a) Aprovació del preu públic per esdeveniments teatrals del Casal de les Dones.

S’acorda:

Primer: Establir el preu públic corresponent a l’entrada a esdeveniments teatrals organitzats pel Casal de les dones en 3 € (tres euros).

Aquest preu públic entrarà en vigor a partir de la data d’aprovació d’aquest acord. Pel que fa la seva vigència, restarà vigent fins que sigui expressament modificat o derogat.

Segon: Comunicar aquest acord a l’Hisenda municipal pel seu coneixement i efectes oportuns.

8.b) Aprovació dels preus públics per la venda d’articles de la Fira d’Entitats de Reus.

S’acorda:

Primer: Establir el preu públic corresponent a venda d’articles de la Fira d’Entitats de Reus, d’acord amb el següent detall:

- Samarreta negra 10€ unitat
- Bossa allargada 15€ unitat
- Bossa bandolera gran 20 € unitat

Aquest preu públic entrarà en vigor a partir de la data d’aprovació d’aquest acord. Pel que fa la seva vigència, restarà vigent fins que sigui expressament modificat o derogat.

Segon: Comunicar aquest acord a l’Hisenda municipal pel seu coneixement i efectes oportuns.

9. Benestar. Conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal, varis ajuntaments i AGI pel servei d'acollida de dones víctimes de violència de gènere per a l'any 2010

S’acorda:

Primer: Aprovar el conveni de col·laboració amb Consell Comarcal del Baix Camp, Consell Comarcal de la Conca de Barbera, Consell Comarcal del Priorat Consell Comarcal de l’Alt Camp, Ajuntament de Reus i Ajuntament de Cambrils i la Fundació Privada Assistència i Gestió Integral (AGI), en virtut del qual aquesta Fundació oferirà i gestionarà el servei d’acolliment residència d’urgència i acollirà temporalment a les dones, soles i/o amb fill, víctimes de la violència de gènere, per a l’any 2010.

Segon: Aprovar la despesa de deu mil sis-cents seixanta-cinc euros amb vint-i-quatre cèntims (10.665,24).

Tercer: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde i a la regidora delegada de l’Àrea de Benestar, Sra. Rosa Garrido Arcones, per tal que, indistintament, formalitzin l'esmentat conveni i qualsevol altre document que esdevingui necessari per fer efectius aquests acords.

ASSUMPTE SOBREVINGUT

10. Moció de l’Alcaldia. Proposta de modificació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus, la Generalitat de Catalunya i el Servei Català de la Salut (CatSalut) de 15 de novembre de 2006 regulador de la realització de les inversions destinades a la construcció del nou hospital de Reus.

S’acorda:

Primer: Sol·licitar a CatSalut l’ampliació de l’aportació per a la realització de la inversió del nou hospital de Reus fins a 133.621.840 €.

Segon: Aprovar la modificació del Conveni col·laboració entre l’Ajuntament de Reus, la Generalitat de Catalunya i el Servei Català de la Salut (CatSalut) de 15 de novembre de 2006 regulador de la realització de les inversions destinades a la construcció del nou hospital, en els termes de la proposta formulada per CatSalut, que s’annexa a aquest acord.

Tercer: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Lluís Miquel Pérez i Segura, alcalde de Reus, per tal de subscriure la formalització de la modificació del conveni i tot aquells documents que siguin necessaris per a l’efectivitat dels anteriors acords.

Reus, 16 de març de 2010

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.