Junta de Govern Local 2010-07-30

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 30/07/2010

núm. 20/10

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 30 DE JULIOL DE 2010

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Informació de l’Alcaldia.

3. Moció de l’Alcaldia. TV local: aprovació contracte programa, pròrroga del conveni marc i conveni de cessió de material, per l’actual exercici 2010

S’acorda:

Primer. Modificar les clàusules segona i tercera del conveni marc formalitzat en data 16 de maig de 1998 entre aquest Ajuntament i l’empresa INICIATIVES DE TELEVISIÓ, SL per a la posada en marxa i funcionament de la televisió local en el terme municipal de Reus de conformitat amb el següent:

- Es modifica la clàusula segona del conveni marc, en el sentit que la seva vigència finalitzarà el proper 31 de desembre de 2010. No obstant l’anterior, la vigència del conveni finalitzarà, automàticament i sense necessitat de prèvia denúncia, en la data en que l’Ajuntament de Reus iniciï les emissions regulars del servei públic de televisió digital local amb motiu d’ésser concessionària d’un canal de programació inclòs en el canal múltiple corresponent (56), reservat als ens locals-

- Es modifica la clàusula tercera afegint-hi el paràgraf següent:

“Pel que fa als equips tècnics per a la televisió local, l’Ajuntament de Reus es farà càrrec, com a màxim, d’inversions per un import de 85.000 euros (IVA inclòs) durant l’exercici 2010, podent-se ampliar fins a 120.000 euros (IVA inclòs) per requeriments tècnics. Aquestes inversions es detallaran al contracte programa.”

Segon. Aprovar el contracte programa per al desenvolupament de la televisió local de Reus per a l’exercici 2010 que inclou, entre d’altres previsions, que l’Ajuntament es compromet a contractar a INICIATIVES DE TELEVISIÓ, SL, durant l’any 2010, en concepte de suport a la programació de servei públic i compra de serveis i publicitat, per un import total de 278.000 euros (IVA inclòs).

Tercer. Aprovar el conveni per a la cessió d’ús a l’empresa INICIATIVES DE TELEVISIÓ, S.L. de material divers per al funcionament de la televisió local de Reus, que és propietat d’aquest Ajuntament.

Quart. L’eficàcia dels anterior acords es retrotrau al dia 1 de gener de 2010.

Cinquè. Facultar al tinent d’alcalde delegat de Recursos Generals, Sr. Carles Salas Martí, per a la signatura dels documents a què fan referència els anteriors acords.

4. Moció de l’Alcaldia. Conveni de col·laboració amb el Centre de Lectura de Reus i el Consorci del Teatre Bartrina relatiu al pla d’usos dels nous equipaments vinculats al PERI del Teatre Bartrina

S’acorda:

Primer. Modificar el conveni de col·laboració, aprovat per aquesta Junta de Govern Local, el dia 28 de maig de 2010, entre aquest Ajuntament, la societat municipal INNOVA, SL, el Consorci del Teatre Bartrina i el Centre de Lectura de Reus, relatiu a la direcció, execució i finançament de les obres de construcció dels edificis d’us cultural vinculats al PERI del Teatre Bartrina, afegint-hi com a part intervinent i signant a la Fundació Privada Centre de Lectura de Reus.

Segon. Aprovar el conveni de col·laboració entre aquest Ajuntament, el Centre de Lectura de Reus i el Consorci del Teatre Bartrina relatiu al pla d’usos de les noves edificacions i al de la utilització concreta que correspondrà a cadascuna de les parts.

Tercer. Facultar, al Molt Il·lustre Sr. Alcalde, Lluís Miquel Pérez Segura per tal que en nom de l’Ajuntament pugui incloure, de mutu acord amb les altres parts, les modificacions de detall que es considerin oportunes en l’esmentat pla d’usos, així com, per a la signatura del conveni de col·laboració i de tots aquells documents que siguin necessaris pel seu compliment i execució.

5. Moció de l’Alcaldia. Ratificació del decret d’alcaldia per concórrer als Premis Reina Sofia 2010, d'accessibilitat universal dels municipis

S’acorda:

Primer. Ratificar el decret número 60 de l’Alcaldia de data 17 de juny de 2010, pel qual es resolgué la presentació d’aquest Ajuntament, pels projectes més amunt relacionats, a la convocatòria de l’any 2010 dels premis Reina Sofia, d’accessibilitat universal de municipis, de conformitat amb el previst a l’Ordre TAS/2013/2007, de 28 de juny, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió dels premis Reina Sofia de prevenció de la discapacitat i a la Resolució de 12 d’abril de 2010, del Reial Patronat sobre Discapacitat.

Segon. Donar trasllat d’aquest acord al Reial Patronat sobre Discapacitat.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

6. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Adaptació de les certificacions que es produeixen en les actuacions incloses al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), corresponents a les actuacions “Equipaments de Joventut”, “Obres de construcció del Parc Gandhi de Reus” i “Projecte Biblioteca Local 1 Mas Iglesias “

S’acorda:

Primer. Adaptar les certificacions que es produeixen en les actuacions incloses al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), corresponents a les actuacions “Equipaments de Joventut”, “Obres de construcció del Parc Gandhi de Reus” i “Projecte Biblioteca Local 1 Mas Iglesias “.

Segon. Comunicar l’adopció d’aquest Acord a la Comissió de Cooperació Local de Catalunya, als efectes corresponents.

7. Servei de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions. Proposta d’aprovació d’un preu públic

S’acorda:

Establir un preu públic de 5€ pel subministrament d’una memòria USB com a suport d’emmagatzematge per a l’emissió de certificats digitals idCAT.

SERVEIS TERRITORIALS

8. Patrimoni del Sòl. Aprovació del Conveni de fixació de preu just de mutu acord de l’immoble situat al C/ Vapor Vell, núm. 13, baixos segona, afectat per l’actuació 1.5 de la modificació del PGOU pel que fa al barri del Carme, creació de la Plaça del Vapor Vell amb aparcament soterrani

Abans de l’inici de la sessió el tema ha estat retirat de l’ordre del dia

SERVEIS PERSONALS

9. Benestar. Aprovació del conveni amb ADIGSA pel desenvolupament del “Projecte de suport a les juntes administradores d’escales i comunicats, assessorament i mediació”. Període juliol 2010-juny 2011

S’acorda:

Primer. Aprovar la formalització d’un conveni entre aquest Ajuntament i Administració, Promoció i Gestió, S.A. (ADIGSA) per a l’impuls de forma conjunta del “Projecte de Suport a les juntes administradores d’escales i comunitats de propietaris, assessorament i mediació”, així com pel desenvolupament d’accions concretes de dignificació i reforma de determinats espais, per al període comprès entre els dies 1 de juliol de 2010 i 30 de juny de 2011, ambdós inclosos. En virtut de l’esmentat conveni, l’Ajuntament de Reus haurà de fer front a una despesa màxima de 7.167’50 euros.

Segon. Habilitar en el pressupost corresponent a l’any 2011, la partida adient per fer front a la despesa de 7.167’50 euros, corresponents a l’any 2011.

Tercer. Facultar indistintament al Molt Il·lustre Sr. Alcalde i a la regidora delegada de l’Àrea de Benestar, Sra. Rosa Garrido Arcones, per tal que formalitzi el conveni aprovat en el primer punt, i qualsevol altre document que esdevingui necessari per fer efectius aquests acords.

Quart. Notificar el present acord a l’ens Administració, Promoció i Gestió, S.A. (ADIGSA), als efectes pertinents.

10. Educació. Acceptar les subvencions del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya corresponent al funcionament de les Escoles Bressol La Ginesta, Montsant, El Margalló, l’Olivera, el Marfull i El Lligabosc, per al curs 2009-2010, i aprovació del corresponent conveni

S’acorda:

Primer. Acceptar les subvencions atorgades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament de Reus, per a l’escolarització corresponent al curs escolar 2009-2010 de les escoles bressol de titularitat municipal que seguidament s’indiquen, amb els imports i en els termes que seguidament s’indiquen, i que vénen previstos a l’annex 1 de la Resolució EDU/2267/2010, de 7 de juny, a raó de 1.800 euros per alumne equivalent i curs complet, fet que comporta l’atorgament de sis subvencions per un import global de 757.800,00 euros. Es fa constar de forma expressa que les subvencions concedides s’han destinat a minorar les quotes per al servei d’ensenyament de les citades escoles bressol.

Les escoles bressol per les quals s’ha rebut subvenció són les que seguidament es relacionen:
• Per a l’Escola Bressol municipal El Margalló, una subvenció per un import de 64.800,00 euros;
• Per a l’Escola Bressol municipal l’Olivera, una subvenció per un import de 205.200,00 euros;
• Per a l’Escola Bressol municipal El Marfull, una subvenció per un import de 207.000,00 euros;
• Per a l’Escola Bressol municipal Montsant, una subvenció per un import de 73.800,00 euros;
• Per a l’Escola Bressol municipal La Ginesta, una subvenció per un import de 73.800,00 euros.
• Per a l’Escola Bressol municipal El Lligabosc, una subvenció per un import de 133.200,00 euros.

Segon. Ratificar el conveni formalitzat amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la formalització de les subvencions per al funcionament de centres educatius de primer cicle d’educació infantil de titularitat municipal per al curs 2009-10.

Tercer. Notificar el present acord a la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu del Departament d’Educació, per tal que es produeixi el pagament del primer termini de les subvencions, per un import del vuitanta per cent de les quantitats concedides, en els termes previstos en el punt cinquè de la Resolució EDU/2267/2010.

Quart. Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde i a la regidora delegada de l’Àrea d’Educació i Formació, Sra. Misericòrdia Dosaiguas Pérez, per tal que qualsevol d’ells, indistintament, formalitzin els documents i adoptin les resolucions i acords necessaris per fer efectius els acords anteriors.

11. Educació. Sol·licitud de desafectació a la Generalitat de Catalunya d'un espai de l'antic parvulari de l'Escola Sant Bernat Calbó, per ubicar-hi l'EBM La Sajolida.
S’acorda:

Primer. Sol·licitar al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya la desafectació d’una porció de terreny de 1.161 metres quadrats de l’antic parvulari de l’Escola Sant Bernat Calbó, per ubicar-hi l’escola bressol municipal La Sajolida, de conformitat amb els plànols que consten a l’expedient de referència.

Segon. Facultar a la regidora delegada de l’Àrea d’Educació i Formació, Sra. Misericòrdia Dosaiguas Pérez, per tal que formalitzi els documents necessaris per fer efectiu el present acord.

12. Educació. Sol·licitud de desafectació a la Generalitat de Catalunya d'un espai de l'antic parvulari de l'Escola Misericòrdia, situat al c/ Gandesa, 8

S’acorda:

Primer. Sol·licitar al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya la desafectació d’una porció de terreny de 1.161 metres quadrats de l’antic parvulari de l’Escola Sant Bernat Calbó, per ubicar-hi l’escola bressol municipal La Sajolida, de conformitat amb els plànols que consten a l’expedient de referència.

Segon. Facultar a la regidora delegada de l’Àrea d’Educació i Formació, Sra. Misericòrdia Dosaiguas Pérez, per tal que formalitzi els documents necessaris per fer efectiu el present acord.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS

No n’hi ha

Reus, 10 d’agost de 2010

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.