Junta de Govern Local 2010-10-29

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/10/2010

Acta núm. 29/10

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 29 D’OCTUBRE DE 2010

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova l’acta de la sessió del dia 22 d’octubre de 2010.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Moció de l’Alcaldia. Extinció de mutu acord del contracte d’arrendament del terreny i de les instal·lacions de l’antena emissora situada a la Mussara .

S’acorda:

Primer: Donar per finalitzat de mutu acord el contracte d’arrendament del terreny i de les instal·lacions de l’antena emissora situada a la Mussara subscrit en data 21.02.06 amb la mercantil ASSISTÈNCIA I ASSESSORAMENT SERVEI INTEGRAL DE TELECOMUNICACIONS S. L. (AASIT) amb NIF _________. El efectes d’aquesta extinció de mutu acord son a partir d’avui i implica el retorn del bé arrendat, la pèrdua de la garantia definitiva, el no cobrament de la renda a partir del dia 21-02-08, i la renuncia per AASIT al cobrament de les despeses de gestió del mux corresponents a l’Ajuntament de Reus fins el dia 15.09.10.

Comporta també la subrogació de l’Ajuntament en la posició d’AASIT respecte als drets i deures derivats de la llicència ambiental de reforma de la instal·lació seguit davant de l’Ajuntament de Vilaplana i la transferència de la llicència que en resultés.

Segon: Facultar l’Alcaldia i el Regidor Delegat de l’Àrea d’Arquitectura i Urbanisme, per que qualsevol d’ells dos indistintament, pugui atorgar els documents necessaris per a la formalització d'aquest acord.

4. Moció de l’Alcaldia. Addenda al conveni marc per la gestió del "CENTRE DE DESENVOLUPAMENT DE L'OLI"
S’acorda:
Primer: Aprovar la segona addenda al conveni marc interadministratiu de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i el Consorci “Centre de Recursos de Protecció de la Salut i el Medi Ambient , per a la determinació de les funcions i tasques en l’àmbit de la promoció de la cultura de l’oli, la direcció, gestió i impuls del Centre de Desenvolupament de l’Oli.
Segon: L’esmentat encàrrec inclou la totalitat de despeses derivades de les activitats encomanades (desplaçaments, dietes, edició de materials, despeses de publicitat...).
Tercer: L’aportació econòmica anual de l’Ajuntament de Reus per a l’execució de les tasques derivades d’aquest conveni és de vint-i-vuit mil cinc cents seixanta euros (28.560€), que es realitzarà mitjançant la contraprestació econòmica que l’ajuntament de Reus abonarà al Centre de Recursos per la Protecció de la Salut i el Medi anualment en l’addenda corresponent a l’any 2010, per la realització accions per dinamitzar el sector oleícola, de conformitat amb allò que determina el conveni subscrit entre ambdues entitats el 28 d’octubre de 2002.
Quart: Facultar al tinent d’alcalde delegat de Medi Ambient, Sr. Ernest Paris i Just, per a la signatura del conveni marc interadministratiu de col·laboració i addenda, respectivament.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

5. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Sol·licitar una pròrroga al FEDER ( període 2007-2013 Eix 4 “Desenvolupament local i urbà) per a l’execució de l’actuació “Rehabilitació de la Bóbila Sugranyes per a espai museístic”.

S’acorda:

Primer: Sol·licitar una pròrroga a la Direcció General d’Administració Local relativa a la subvenció del FEDER (període 2007-2013 Eix 4 “Desenvolupament local i urbà) per l’execució i justificació de l’actuació “Rehabilitació de la Bòbila Sugranyes per a espai museístic”.

Segon: Comunicar aquesta resolució, a la Direcció General d’Administració Local.

SERVEIS PERSONALS

6. Educació. Conveni amb el Departament d'Educació per al funcionament dels Espais de Benvinguda Educativa (EBE). Curs 2009-2010

S’acorda:

Primer: Aprovar el conveni de col·laboració entre aquest Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya pel qual es regula el funcionament dels Espais de benvinguda educativa. En virtut d’aquest conveni, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya concedeix a aquest Ajuntament una subvenció, en règim de concessió directa, per un import de cent dos mil quatre-cents vint-i-tres euros i vuitanta-set cèntims (102.423,87 €), en concepte de despeses de funcionament dels tres espais de benvinguda educativa (EBE) de la ciutat de Reus, ubicats al Col·legi concertat La Salle, a l’Institut Gabriel Ferrater i a l’Escola Doctor Alberich i Casas, pel curs 2009-2010.

Segon: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde i a la regidora delegada de l’Àrea d’Educació i Formació, Sra. Misericòrdia Dosaiguas Pérez, per tal que, qualsevol d’ells, indistintament, formalitzin els documents necessaris per fer efectius els acords anteriors.

Tercer: Donar trasllat d’aquest acord al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, als efectes pertinents.

7. Joventut. Aprovació dels preus públics dels bucs d'assaig musical del Casal de Joves.

S’acorda:

Aprovar els preus públics per a la utilització dels bucs d’assaig del Casal de Joves:

Preu públic bucs amb equips
1 hora 10,00 €
10 hores 80,00 €

Preu públic bucs sense equips
1hora 5,00 €
10 hores 40,00 €

Estudi Enregistrament 25,00 € x hora

Reduccions

Els joves de Reus de 12 a 30 anys titulars de la Targeta Jove de Reus gaudiran d’una reducció del 30 % en fer la inscripció per a la utilització dels bucs d’assaig (en el cas de formacions i grups, per gaudir d’aquest descompte, caldrà que un mínim del 50 % del grup posseeixi aquesta targeta).

ASSUMPTE SOBREVINGUT

8. Moció de l’Alcaldia. Participació de l’Ajuntament de Reus en la convocatòria per l’obtenció de la distinció Ciutat de la Ciència i la Innovació.

S’acorda:

Primer: Participar en la convocatòria per a la obtenció de la distinció Ciutat de la Ciència i la Innovació.

Segon: Formalitzar i presentar la candidatura de l’Ajuntament de Reus d’acord amb allò previst a l’article 12 de l’Ordre CIN/2502/2010, de 17 de setembre.

Reus, 9 de novembre de 2010

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.