Junta de Govern Local 2010-11-05

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/11/2010

Acta núm. 30/10

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 5 DE NOVEMBRE DE 2010

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova l’acta de la sessió del dia 29 d’octubre de 2010.

2. Informació de l’Alcaldia

SERVEIS TERRITORIALS

3. Patrimoni del Sòl. Ampliació del termini concedit per a la formalització de l’escriptura de compravenda d’un sobrant de via pública situat a l’Av. President Macià núm. 33A ( antic Carreró dels Franciscans).

S’acorda:

Primer: Ampliar fins el 30.04.11 el termini concedit per a la formalització de l’escriptura pública de compravenda del sobrant de via pública indicat al paràgraf primer de la part expositiva d’aquest acord.

Segon: Desestimar la sol·licitud d’ajustar els valors de la venda a la baixa, pels motius indicats al paràgraf tercer de la part expositiva d’aquest acord.

SERVEIS PERSONALS

4. Educació i Formació. Aprovació de l’addenda econòmica per al curs 2010-2011 al conveni de col·laboració per al Pla Educatiu d’Entorn.

S’acorda:

Primer: Aprovar l’addenda al conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Reus per al desenvolupament conjunt del Pla Educatiu d’Entorn per el curs acadèmic 2010/2011. En virtut d’aquest conveni, el Departament d’Educació de la Generalitat aportarà a l’Ajuntament de Reus la quantitat total de cent seixanta-nou mil nou-cents deu euros (169.910’00 €).

Segon: Aprovar la despesa corresponent a l’aportació municipal, a càrrec del pressupost de l’any 2010, xifrada en l’import de 46.473 euros.

Tercer: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde i a la regidora delegada de l’Àrea d’Educació i Formació, Sra. Misericòrdia Dosaiguas Pérez, per tal que, qualsevol d’ells, indistintament, formalitzin l’esmentat conveni.

Quart: Donar trasllat del present acord a la Subdirecció General de Llengües i Entorn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, als efectes pertinents.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS

No n’hi ha.

Reus, 15 de novembre de 2010

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.