Junta de Govern Local 2010-12-03

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/12/2010

Acta núm. 33/10

EXTRACTE DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D’AQUEST AJUNTAMENT DEL DIA 3 DE DESEMBRE DE 2010

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova l’acta de la sessió del dia 19 de novembre de 2010.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Moció de l’Alcaldia. Encàrrec a INNOVA, SA la cessió d'espais de l'edifici "Pich Aguilera" pel desenvolupament de cicles formatius de FP.

S’acorda:

Primer: Encarrregar a l’empresa municipal INNOVA GRUP D’EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SA, la cessió a precari al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de 490 m2 dels espais ubicats al carrer Jacint Barrau s/núm., que formen part de l’immoble conegut com a “Pich Aguilera” amb façana també a l’Avinguda President Companys números 7 i 9, als efectes que en els esmentats espais s’imparteixi una part del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Higiene bucodental i del crèdit d’Ajuda odontològica/estomatològica del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures auxiliars d’infermeria.

Segon: En el cas que INNOVA, SA, per circumstàncies sobrevingudes, hagi de deixar sense efectes la cessió dels espais abans de la finalització del termini de vigència previst pel conveni de col·laboració referit en la part expositiva anterior, és a dir abans del final del curs 2012-2013, ho haurà de comunicar a aquest Ajuntament amb la suficient antelació per tal que pugui adoptar els acords pertinents per la posada a disposició del Departament d’Educació d’un altre local per possibilitar continuar desenvolupant els ensenyaments.

Tercer: Facultar a aquesta Alcaldia per tal que formalitzi els documents necessaris per a fer efectiu els anteriors acords.

4. Moció de l’Alcaldia. Declarar d’especial interès o utilitat municipal diverses instal·lacions i obres a efectes de l’ICIO.

S’acorda:

Primer: Declarar d’interès o utilitat municipal la construcció d’un edifici corresponent al Centre Tecnológic de Nutrició i Salut i centre de Bioempreses, a l’immoble número 23 de l’avinguda Bellisens, d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

Segon: Declarar d’interès o utilitat municipal la realització de les obres d’urbanització i de construcció d’un edifici destinat a l’Escola d’Arquitectura del Campus Bellisens a l’avinguda Bellisens., d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

Tercer: Declarar d’interès o utilitat municipal la realització de les obres de remodelació del pati de jocs del col·legi d’ensenyament especial Alba, ubicat al Passeig Boca de la Mina, d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

Quart: Declarar d’interès o utilitat municipal la realització de les obres de remodelació de l’aula Marinada i adaptació del lavabo per accés de minusvàlids del col·legi d’ensenyament especial Alba, ubicat al Passeig Boca de la Mina, d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

Cinquè: Declarar d’interès o utilitat municipal la realització de les obres d’enderroc de l’edifici d’equipaments amb la conservació de la façana del carrer del Vent a l’immoble núm. 6 de l’esmentat carrer i núm. 11 del carrer Sant Jaume, d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

Sisè: Declarar d’interès o utilitat municipal la realització de les obres de reforma de les instal·lacions d’aigua freda, aigua calenta sanitària i la sala de calderes del col·legi d’ensenyament especial Alba, ubicat al Passeig Boca de la Mina, d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

Setè: Declarar d’interès o utilitat municipal la realització de les obres d’instal·lació d’un aparell elevador al CAP Llibertat a l’immoble núm. 52 de l’avinguda general Morages, d’aquesta ciutat, als efectes previstos en l’art. 9 de l’Ordenança Fiscal núm. 5 reguladora de l’Impost sobre construccions instal·lacions i obres.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

5. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació relació de despeses.

S’acorda:

Aprovar les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen al llistat que consta a l’expedient núm. AJ2010/03-12 per un total de 3.003.034,52 € (tres milions tres mil trenta-quatre euros amb cinquanta-dos cèntims), amb càrrec a les corresponents partides de l’exercici 2010 i procedir al seu pagament.

SERVEIS PERSONALS

6. Benestar. Aprovació preu públic per la nova targeta daurada en cas de duplicat.

S’acorda:

Únic: Aprovar el preu públic per la nova Targeta Daurada en cas de duplicat, en els termes següents:

- Article 1r.- Disposició general

D’acord amb allò que disposen els articles 41 i següents del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s’aprova el text refós de la llei reguladora de les hisendes locals, s’estableix el preu públic, per la nova Targeta Daurada en cas de duplicat.

- Article 2n.- Objecte

Constitueix l’objecte d’aquest preu públic la nova Targeta Daurada en cas de duplicat.

- Article 3r.- Obligats al pagament

Estaran obligats al pagament les persones físiques que hagin de fer un duplicat de la Targeta Daurada .

- Article 4t.- Tarifes

El preu de la Targeta Daurada és de 6 euros.

- Article 5è.- Forma de pagament

El pagament del preu públic regulat al present acord s’ha de realitzar:

Per les persones beneficiàries del mateix hauran de pagar l’ import del preu al moment de demanar la nova Targeta Daurada en cas de duplicat.

- Article 6è.- Vigència.

El present acord entrarà en vigor des de la seva aprovació i hi romandrà fins a la seva modificació o derogació expressa.

7. Educació. Bases per a la concessió de subvencions per al foment de la participació en activitats extraescolars. Curs 2010-2011.

S’acorda:

Primer: Aprovar les bases municipals per a la concessió de subvencions per a l’alumnat dels centres educatius d’educació infantil de segon cicle i/o ensenyaments obligatoris de la ciutat de Reus sufragats amb fons públics, provinent de les famílies socioeconòmicament desfavorides, per tal de fomentar la seva participació en activitats extraescolars.

Les bases es dicten a l’empara del que disposa l’Ordre EDU/123/2010, d’1 de març, per la qual s’aproven les bases generals de les línies de subvenció del Departament d’Educació, les bases específiques dels programes que les integren, i s’obre la convocatòria pública per a l’any 2010

Segon: Sotmetre les bases previstes en l’acord anterior al tràmit d’informació pública en la forma reglamentàriament establerta, entenent-se definitivament aprovades en el cas que en el termini establert per a aquest tràmit no es formulin al·legacions ni reclamacions.

Tercer: Aprovar la convocatòria de concurrència competitiva per a la concessió d’ajuts per al curs 2010 -2011, conforme a les bases aprovades en el primer punt d’aquest acord.

La quantitat total d’aquestes subvencions vindrà determinada per la subvenció que en el seu moment concedeixi el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en base al previst al Programa 225 de l’Annex II de l’Ordre EDU/123/2010

La quantia total estimada que es preveu concedir serà de 2.000 euros, que s’habilitarà en el pressupost municipal de despeses corresponent a l’any 2011.

Quart: Facultar al Molt Il·lustre Senyor Alcalde, Sr. Lluís Miquel Pérez Segura, i a la regidora delegada de l’Àrea d’Educació i Formació, Misericòrdia Dosaiguas Pérez, per tal que, qualsevol d’ells indistintament, formalitzin els documents necessaris per tal de fer efectius els acords anteriors.

8. Joventut. Aprovació de les bases de REUSSONA, Concurs de Música per a Joves.

S’acorda:

Primer: Aprovar les bases que han de regir el “REUSSONA, Concurs de Música per a joves.”

Segon: Sotmetre les bases al tràmit d’informació pública en els termes previstos al Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s’aprova el Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals. En cas que no es formulin al·legacions o suggeriments les bases esdevindran definitivament aprovades sense necessitat de nou acord.

Tercer: Facultar a la regidora delegada de l’Àrea de Cultura, Sra. Empar Pont i Albert, per tal que efectuï la pertinent convocatòria i adopti qualsevol altra resolució necessària per a l’aplicació efectiva d’aquestes bases.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS

9. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació definitiva de diversos projectes relacionats amb la construcció de l’edifici TECNOPARC.

S’acorda:

Primer: Aprovar definitivament els diversos projectes relacionats amb la construcció de l’edifici TECNOPARC de Reus, que s’indiquen a continuació:

- projecte executiu de fonamentació per a la construcció de l’edifici.
- projecte d’execució estructura soterrani i sobre rasant.
- projecte bàsic per a la construcció de l’edifici.
- projecte executiu d’arquitectura de l’edifici.
- projecte executiu d’instal·lacions de l’edifici.

Segon: Publicar els corresponents edictes d’aprovació definitiva en els Butlletins Oficials corresponents, de conformitat amb el que disposa l’article 38 del ROAS.

10. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació inicial del projecte d’urbanització dels exteriors de l’edifici TECNOPARC.

S’acorda

Primer: Aprovar inicialment el projecte d’urbanització dels exteriors de l’edifici Tecnoparc de Reus .

Segon: Sotmetre a tràmit d'informació al públic, d'acord amb l'article 235.2 del TRLMRLC, el projecte per un termini de 30 dies hàbils, als efectes del seu examen i presentació de reclamacions.

En cas que no es presentin al·legacions, el projecte esdevindrà definitivament aprovat.

11. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació inicial del projecte bàsic d’acondicionament de l’@ctivaCPD situat a l’edifici CEPID del TECNOPARC.

S’acorda:

Primer: Aprovar inicialment el projecte bàsic d’acondicionament de l’@ctivaCPD situat a l’edifici CEPID del Tecnoparc de Reus amb un pressupost de 1.362.892,68€( IVA Inclòs ).

Segon: Sotmetre a tràmit d'informació al públic, d'acord amb l'article 235.2 del TRLMRLC, el projecte per un termini de 30 dies hàbils, als efectes del seu examen i presentació de reclamacions.

En cas que no es presentin al·legacions el projecte esdevindrà definitivament aprovat.

Reus, 13 de desembre de 2010

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.