Notes de premsa

El Patronat Municipal de Turisme reforça la seva oferta per Setmana Santa

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/04/2004

otiu de la Setmana Santa, quan es produeix una major afluència de visitants a la costa, i per extensió a la ciutat de Reus, el Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus ha reforçat la seva activitat durant aquests dies per oferir a visitants i ciutadans tot un seguit de serveis especialment pensats per aquests dies.

VISITES COMENTADES A LA RUTA DEL MODERNISME DE REUS
Visita guiada diària especial per a visitants individuals (del dilluns, 5 d’abril, fins al dissabte, 10 d’abril. El divendres no es realitzaran visites)
Un únic tiquet inclou dues visites diferents, una al matí i una a la tarda, per conèixer al llarg del dia el patrimoni modernista de Reus, al mateix temps que permet l’entrada gratuïta als Museus de la ciutat. A les 11:00 h, visita pel centre de la ciutat per conèixer els edificis modernistes, per acabar a la casa Navàs. A la tarda, trasllat en autobús i visita al pavelló número 6 de l’Institut Pere Mata, obra de Lluís Domènech i Montaner (1898). Les sortides es fan des de l’Oficina de Turisme de Reus. Carrer de Sant Joan, 34.
Tel. 977 77 81 49 / www.reus.net/turisme / [email protected]
PROMOCIÓ DELS DIFERENTS ACTES DE LA SETMANA SANTA DE REUS.
A l’Oficina de Turisme, repartiment del programa d’actes de la Setmana Santa de Reus, per promocionar l’esdeveniment com una possibilitat més que ofereix la ciutat durant aquest dies i com una de les tradicions més arrelades de la ciutat. A partir del dilluns, 5 d’abril, es realitzarà la venda anticipada de tiquets de cadires per la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant.
REPARTIMENT DE MATERIAL PROMOCIONAL DE REUS ALS PRINCIPALS HOTELS, CÀMPINGS I OFICINES DE TURISME DE LA COSTA.
Repartiment de material turístic de la ciutat, des de Torredembarra fins a l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta acció de difusió s’ha realitzat els darrers anys amb resultats molt positius.
En el repartiment, s’ha inclòs també el programa dels actes principals de la Setmana Santa reusenca, un dels principals atractius d’aquests dies a la ciutat. S’han editat 5.000 tríptics en català i castellà, que es distribueixen a l’Oficina de Turisme de Reus i als hotels, càmpings i principals oficines de turisme de la costa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.