Notes de premsa

L’esfondrament d’una casa al carrer del Roser

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 2/04/2004

s informa la Guàrdia Urbana, aquest divendres, a les 11:19 h, s’ha rebut l’avís per l’esfondrament de bona part de la casa situada al número 51 del carrer del Roser, a l’alçada del carrer Sant Magí. L’habitatge enfonsat està al costat d’un solar on s’estaven fent els treballs de forjat i fonaments d’una nova construcció.

Només cal lamentar danys materials perquè en el moment dels fets no hi havia ningú a l’interior de l’habitatge.
En el moment de l’esfondrament, tres operaris treballaven en el solar, però han pogut abandonar l’indret perquè han estat alertats per un fort soroll procedent de la casa i no han resultat ferits.
Els serveis tècnics d’Arquitectura de l’Ajuntament, després d’estudiar la situació, han posat de manifest la necessitat d’enderrocar la part encara dreta de l’habitatge del número 51 –de planta baixa i tres pisos– per motius de seguretat. L’incident també ha obligat a desallotjar de manera urgent el número 53 del mateix carrer del Roser.
Els serveis tècnics municipals han determinat també el desallotjament de l’immoble situat al número 2 del carrer de Sant Sebastià i estudien si cal desallotjar-ne algun altre de veí com a mesura de prevenció. Mentrestant, continuen els treballs per enderrocar el número 51.
El número 51 estava habitat per un home de 59 anys i els baixos s’utilitzaven com a magatzem. Al número 53 hi residia un home i un dona de 77 anys.
L’empresa constructora que treballava al solar tenia tots els permisos en regla.
Fins al lloc dels fets s’han desplaçat sis dotacions de la Guàrdia Urbana, tres dotacions de Bombers i una ambulància, a més de tècnics municipals –d’Arquitectura i Urbanisme, d’Emergències i de Serveis Socials . Des de la Regidoria de Serveis Socials s’ha ofert allotjament a les persones afectades.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.