Notes de premsa

La presència de Mas Carandell al IV Espai de l’Estudiant de Valls

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/04/2004

n edicions anteriors, Mas Carandell participa com a expositor en el IV Espai de l’Estudiant de Valls, que es fa els dies 15 i 16 d’abril, a la sala Kursaal, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta educativa de Catalunya, i en especial, del Camp de Tarragona.

Mas Carandell disposa d’un espai on tots els visitants que ho desitgin coneixeran de forma detallada els diversos serveis de formació tant de l’Institut com de la Fundació Mas Carandell.
Amb aquesta iniciativa, els assistents accediran a informació referent als programes de Formació Ocupacional com són l’Escola Taller, els Tallers d’Ocupació, els Programes de Garantia Social o el SEFED (formació en l’àmbit de l’administració basat en la simulació d’una empresa real i l’autoaprenentatge); o referent a la Formació Bàsica com el Graduat en Educació Secundària, l’accés a la universitat per a majors de vint-i-cinc anys o l’accés a cicles formatius de formació professional de grau mitjà i superior, entre d’altres.
D’altra banda, els participants tindran a l’abast la relació d’accions formatives de Formació Continuada, tant pel que fa a la oferta presencial con on-line.
Per tal d’afavorir l’accés no només als estudiants sinó també a d’altres col·lectius interessats en la formació com són pares o educadors, la jornada del divendres a la tarda serà d’entrada lliure i gratuïta al públic en general.
Al llarg de la tarda del divendres, 16 d’abril, es duran a terme, a més a més, activitats paral·leles com la presentació del Fòrum de les Cultures a càrrec del seu portaveu, Carles Singla, o la conferència sobre "Els valors de l’esport", a càrrec del director esportiu d’Excel·lent i exjugador del FC Barcelona, Jose Mari Bakero.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.