Notes de premsa

La jornada sobre «La política de les dones. Drets i deures que no ens fan més lliures»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 26/05/2004

òxim dissabte, 29 de maig, de 10:30 h a 18:30 h, es farà a la Sala Hortensi Güell del Centre de Lectura (c/Major s/n) la segona «Jornada sobre política de les dones. Drets i lleis que no ens fan més liures», que organitza la regidoria de Polítiques per a la Igualtat de l’Ajuntament de Reus.

Reprenent el fil argumental de la primera jornada, aquesta vegada els assistents debatran sobre si els drets garantits per la legislació protegeixen la llibertat individual o la coarten i en aquesta ocasió, tractant la qüestió des de l’òptica de la sanitat i la salut de les dones.
Obrirà la jornada la regidora de Polítiques per a la Igualtat, M. Teresa Vallverdú. Al matí intervindran la professora Clara Jourdan, de la llibreria Dones de Milano i coautora del text «El final del patriarcat» i Maria Milagros Rivera, del Centre de Recerca de Dones de la Universitat de Barcelona.
Ja a la tarda, es farà una taula rodona amb la presència de Chus Montes, professora d’infermeria a la Universitat Rovira i Virgili i llevadora de parts a domicili, Roser Vidal, ginecòloga, Margarita López, de la Xarxa de Dones per la Salut, i Núria Sardà, adjunta a la direcció de l’Hospital Sant Joan de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.