Notes de premsa

El pas de la torxa dels Jocs Special Olympics per Reus<br />

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/06/2004

nge, 6 de juny, Reus rebrà la torxa dels Jocs Special Olympics, que tindran lloc a la ciutat de Badalona els dies 11, 12 i 13 de juny. La torxa sortirà del Pavelló Olímpic Municipal a les 18:45 h i està previst que arribi a la plaça del Mercadal al cap d’una hora, aproximadament.

A la plaça del Mercadal –on es prepararà l’arribada de la torxa amb una festa– la flama olímpica serà rebuda per l’extenista Sergi Bruguera; el president de l’Associació Catalunya d’Esport i Lleure per a persones amb disminució psíquica (Acell), Francesc Martínez de Foix, i l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez.
En aquesta edició dels Jocs hi participen 92 esportistes de Reus, que representen els centres següents: Club Esportiu Alba, Taller Baix Camp, Residència Bellisens i Verge del Mar. Els esportistes competiran en diferents modalitats esportistes: atletisme, natació, ciclisme, tennis taula, futbol sala, bàsquet i petanca.
La torxa recorre totes les ciutats catalanes que han acollit els Jocs Special Olympics. Reus va ser-ne la seu l’any 1996.
Recorregut de la torxa:
Sortida del Pavelló Olímpic Municipal, carrer de Mallorca, carrer de Bonaventura Carles Aribau, carrer de Cantàbria, carrer d’Astorga, plaça d’Europa, avinguda Vidal i Barraquer, avinguda La Salle, plaça de la Pastoreta, passeig Prim, passeig Sunyer, plaça del Nen de les Oques, carrer de Sant Joan, plaça Prim, raval de Jesús, raval Martí Folguera, raval de Robuster, raval de Sant Pere, plaça de la Sang, raval del Pallol, plaça Catalunya, raval de Santa Anna, carrer Monterols i arribada a la plaça Mercadal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.