Notes de premsa

Un torneig de bàsquet al carrer sorgit del programa socioeducatiu “Diversió Diversa”

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 27/07/2004

t tot el mes de juliol, des del projecte d’oci alternatiu per a joves Diversió Diversa de l’Ajuntament de Reus, s’ha dut a terme una activitat de dinamització del lleure en places de la ciutat. Arran d’aquesta acció, s’ha organitzat un torneig de bàsquet on hi participen al voltant de 70 nois i noies d’entre 12 i 25 anys.

Aquest torneig té lloc a la plaça d’Antoni Pedrol Rius als vespres, de 19:00 h a 21:00 h des del 19 de juliol fins aquest dimecres 28. El bàsquet ha estat l’activitat més sol·licitada, per això s’ha organitzat aquest torneig amb la col·laboració de la Regidoria de Relacions Cíviques i de l’Esport.
Aquest torneig de bàsquet sorgeix arran de les accions d’un dinamitzador i una dinamitzadora juvenils, que als vespres recorren les places de la ciutat on s’ha detectat una major afluència de públic jove. Aquests espais són les places d’Antoni Pedrol Rius, de Francesc Tosquellas, d’Europa i els carrers d’Àngel Guimerà i d’Astorga. L’objectiu és contactar amb els nois i les noies que no participen en activitats de lleure organitzades.
D’aquest contacte se n’extreuen les propostes que serveixen de base per a desenvolupar una activitat. També actuen com un punt d’informació descentralitzat fent difusió d’informació, tant de l’Ajuntament com d’entitats, adreçades als joves. Experiències com aquesta permeten establir relació amb el jovent que habitualment no participa en altres tipus d’actes. I solen ser el nucli d’activitats que amb el temps es formalitzen, com per exemple el torneig de futbol que es fa cada primavera- estiu i que porta dos anys consecutius realitzant-se.
Lliurament de medalles al Saló de Plens
Justament, demà dimecres, a les 21:00 h, el Saló de Plens de l’Ajuntament serà escenari del lliurament de medalles als 150 joves participants als campionats de futbol del mateix programa Diversió Diversa. En aquest cas, les lligues s’han celebrat enguany per segona vegada després de l’èxit de la primera edició l’any 2003.

Reus, 27 de juliol de 2004

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.