Notes de premsa

Jordi Petit presenta a la Biblioteca «Xavier Amorós» el llibre «Vidas del Arco Iris»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/09/2004

Petit, president honorífic de la Coordinadora Gai Lesbiana de Catalunya, presenta a Reus aquest divendres, 17 de setembre, el seu llibre «Vidas del Arco Iris». L’acte, organitzat per la regidoria de Polítiques per a la Igualtat en col·laboració amb el col·lectiu Gai Lesbià H2O, comença a les 19:00 h, a la Sala Central de la Biblioteca Central «Xavier Amorós».

Actualment, Jordi Petit és membre d’honor de Stop Sida, COGAM de Madrid i Col·lectiu Lambda de València des del 2000. Li van atorgar la Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona el 22 de gener de 2003 i el Premi Solidaritat de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, el passat mes de febrer.
A les 18:30 h, l’autor del llibre i la regidora de Polítiques per a la Igualtat, M. Teresa Vallverdú, atendran els mitjans de comunicació interessats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.