Notes de premsa

La salut, el temps d’oci i els aspectes legals de la jubilació s’analitzen en una jornada oberta a tothom

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 21/10/2004

egidories de Serveis Socials i Relacions Cíviques i el sindicat UGT organitzen la jornada «La jubilació, una nova etapa de la vida», demà divendres, 22 d’octubre a REDESSA, de 9:30 h a 13:00 h. Aquesta jornada està adreçada principalment a persones que afronten aquest període vital.

A les 9:30 h, l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, inaugurarà la jornada. A les 10:00 h, hi intervindrà Mario Rigau, secretari general Unió Territorial UGT Tarragona. A les 10:45 h, la sociòloga Aurora Rodríguez tractarà «L’aspecte social de la jubilació: una nova realitat, temps d’oci i voluntariat». Després de la pausa, a les 12:00 h, la doctora Laura Garcia parlarà sobre «Jubilació i salut: condicions, necessitats, ajudes i qualitat de vida». A les 12:45 h, Juan Alamillo, d’UGT abordarà els aspectes legals, les pensions de viduïtat i les parelles de fet. A les 13:00 h, la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Reus, Rosa Garrido, i el regidor de Relacions Cíviques, Joan Anton Verge, clausuraran la jornada.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.