Notes de premsa

Els nous vehicles de l’Ajuntament de Reus s’exhibeixen a la plaça del Mercadal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 2/11/2004

ntament de Reus ha comprat vuit vehicles nous que prestaran servei en l’Àrea de Medi Ambient, en l’Àrea d’Hisenda i en la tinença d’alcaldia de Recursos Generals. Aquests turismes es mostraran avui dimarts, 2 de novembre, a les 11:00 h, a la plaça del Mercadal.

Els nous vehicles, Fiat Cinquecento, incorporen la retolació corporativa. Les lletres blanques sobre fons vermell, verd i blau identifiquen que aquests cotxes estan adscrits a Recursos Generals, Medi Ambient i Hisenda, respectivament.
Inclòs en el manual de normes d’aplicació de la Identitat Corporativa Municipal, el disseny corporatiu del vehicle es va aprovar l’any 2003. La identificació amb unes normes garanteix la uniformitat de la projecció pública de la imatge municipal i una coherència institucional. Des de la seva aprovació, el nou disseny s’ha anat incorporant paulatinament als vehicles.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.