Notes de premsa

Es constitueix la comissió redactora del projecte de Centre de la Imatge de Reus Mas Iglesias

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/11/2004

titut Municipal de Museus ha constituït una comissió redactora del projecte de funcionament del nou Centre de la Imatge de Reus Mas Iglesias. El nou centre de la imatge agafa el nom de l'edifici històric de Mas Iglesias, on s'ha d'ubicar aquest equipament.

Aquesta comissió de treball la integren experts del món de la imatge i tècnics de l'Institut Municipal de Museus de Reus (IMMR). Com a persones vinculades al món de la imatge, en formen part Josep Maria Ribas Prous, Llorenç Herrera, Cori Pedrola i Pedro Nogales.
El Centre de la Imatge de Reus Mas Iglesias (CIRMI) neix a partir de l'àrea ja existent actualment dins de l'IMMR, la Fototeca Municipal, però ampliarà el camp de treball tot integrant un departament dedicat al cinema. Així doncs, el CIRMI tindrà una àrea específica sobre el món de la fotografia, la Fototeca, i una àrea dedicada al cinema documental i històric relacionat amb la ciutat de Reus, la Cinemateca. Aquesta Cinemateca serà possible gràcies al preacord a què s'ha arribat amb la Unitat d'Investigació del Cinema de la Universitat Rovira i Virgili. Pel que fa a la Fototeca, s'estudiarà quin ha de ser el vincle entre aquest equipament i l'Agrupació Fotogràfica de Reus, l'entitat que durant els darrers anys ha promogut moltes de les iniciatives que han nodrit de fons i activitat a la Fototeca Municipal de Reus.
La nova comissió es reunirà periòdicament per establir les línies de funcionament del nou equipament de Mas Iglesias.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.