Notes de premsa

Tallats a la circulació dos carrils de l’avinguda del Països Catalans per les obres de connexió del col·lector

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 25/02/2005

òxim dilluns, 28 de febrer, començaran els treballs de connexió a la xarxa de l’avinguda de Països Catalans, del nou col·lector construït al Camí de l’Aleixar, per la qual cosa, fins al 23 de març, es tallaran a la circulació els dos carrils ascendents de l’avinguda, entre el carrer Argentera i la plaça del Nucli.

Per poder donar sortida als vehicles que circulen per l’avinguda dels Països Catalanas en sentit ascendent i en direcció al carrer del Doctor Vilaseca, el carrer Argentera, en el tram entre el carrer Lepant i Països Catalans, canviarà el sentit de circulació.
Així, els vehicles procedents de l’avinguda de Països Catalans cap a l’avinguda del Doctor Vilaseca circularan pel carrer Lepant i el carrer Argentera per incorporar-se a l’avinguda del Doctor Vilaseca. Els vehicles que procedents de l’avinguda de Països Catalans arribin a l’encreuament del carrer de l’Argentera podran fer el gir a l’esquerra en sentit Riudoms. Aquesta maniobra estarà regulada mitjançant un semàfor.
A la cruïlla de l’avinguda de Països Catalans amb el Camí de Riudoms s’informarà del tall de l’avinguda i de la prohibició de circulació de camions i autocars.
Els veïns del tram de l’avinguda de Països Catalans, entre el carrer de l’Argentera i la plaça del Nucli , podran accedir i sortir dels seus parquings pel lateral ascendent de l'avinguda, desde l'encreuament de Cr. Argentera.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.