Notes de premsa

Mas Carandell participa en la 6a Fira Internacional d’Empreses Simulades, a Lleida

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/03/2005

’avui, 9 de març i fins al pròxim divendres, 11 de març, tindrà lloc a Lleida la 6ª Fira internacional d’empreses simulades, on participen un total de 70 empreses distribuïdes en 62 estants, 40 dels quals corresponen a empreses de l'Estat Espanyol, 17 d'Itàlia, 1 de França i 4 d'Àustria. L'anterior edició, celebrada fa dos anys, es va fer a Reus, amb un alt índex de participació. L’acte inaugural tindrà la presència del Conseller de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Rañé. També hi participarà Misericòrdia Dosaiguas, regidora de Formació i Relacions Comarcals de l’Ajuntament de Reus.

Mas Carandell a través del Programa SEFED que ja té deu anys d’existència, ha estat present a totes les fires realitzades a Catalunya i a una gran part de les dutes a terme a d'altres països com ara Alemanya o Itàlia.
Aquest programa es caracteritza per permetre adquirir les habilitats necessàries per desenvolupar correctament i d’una manera àgil les tasques de gestió i administració d’una organització, a través de la simulació a l’aula.
A més durant el temps de la fira l'alumnat posarà en pràctica tots aquells coneixements comercials apresos (marketing, tracte amb els clients, atenció al públic, etc. ) per tal d'aconseguir donar a conèixer els productes de la seva empresa als visitants.
Des de fa tres mesos a les instal·lacions de l'empresa simulada PROCAMP SA, de la Fundació Mas Carandell, s’està treballant en el disseny de l'estand, en la preparació de promocions per a l'acte, en la concertació de cites, etc. Aquesta empresa simulada es dedica a la venda i comercialització d'olis, fruita seca i derivats, i per tal de disposar de mostres i productes, s’ha rebut el suport d'empreses de la zona com La Unió, la Cooperativa Agrícola de Montbrió del Camp i La Denominació d'origen Siurana. Així doncs, aquesta fira, a més a més de suposar una experiència enriquidora per a tots els participants, també permet donar a conèixer i promocionar els productes del Camp de Tarragona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.