Notes de premsa

Jaume Renyer, secretari general de l’Ajuntament de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 4/07/2005

Renyer es reincorpora a l’Ajuntament de Reus com a secretari general de la corporació. Renyer torna a l’Ajuntament després del seu pas pel Centre d’Estudis de Temes Contemporanis, on ha ocupat la direcció d’aquest organisme dependent del Departament de Presidència de la Generalitat.

D’altra banda, Anton Queralt, fins ara Delegat de Serveis de Sistemes d'Informació i Societat del Coneixement, s'incorpora a l'equip d'Atenció al Ciutadà de la Generalitat de Catalunya. Anton Queralt ha treballat durant 5 anys a l'Ajuntament de Reus i des de les seves responsabilitats ha liderat la modernització i actualització continuada dels sistemes d'informació. També ha contribuït a modernitzar els serveis d'atenció integrada a la ciutadania a través de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), el telèfon d'atenció (010), el serveis telèmatics mitjançant Internet (www.reus.net) o el desplegament dels serveis municipals a través de la xarxa de Centres Cívics. Queralt ha format part de l'organigrama directiu de l'Ajuntament com a director de l'Àrea de Recursos Generals.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.