Notes de premsa

Mas Carandell repeteix la ludoteca en xinès, després de l’èxit de la primera experiència

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/07/2005

arandell amplia l’oferta de cursos i de ludoteca en xinès, després de l’èxit de l’experiència iniciada el curs 2004/2005. Així, en el pròxim curs acadèmic oferiran la ludoteca en xinès, segon nivell, per a dos grups d’edat a partir dels tres anys, i la ludoteca, de nivell bàsic, per als infants que començaran a practicar l’idioma el curs que ve. A més, l’aprenentatge de la llengua xinesa es trasllada a altres edats i hi haurà un curs de primer nivell de llengua xinesa per a adults.

La ludoteca de xinès, organitzada per Mas Carandell, es va posar en marxa el curs 2004-2005 com una iniciativa que donava resposta a una realitat present a la societat actual, l’adopció d’infants xinesos. Aquest projecte neix amb un doble objectiu: donar resposta als pares i mares de nens/es adoptats a la Xina, per tal que els seus fills puguin conèixer la llengua del país on van néixer, i donar-la a conèixer a d’altres que vulguin relacionar-se en aquest idioma. Amb l’inici del curs, l’octubre de 2004, Mas Carandell es va convertir en l’únic centre que disposava d’aquesta oferta en el territori.
La ludoteca va iniciar-se amb un únic grup de 8 alumnes, que posteriorment, i a causa de l’increment d’alumnes, es va dividir en dos grups adequats a l’edat dels infants.
Aquesta activitat està adreçada als xiquets/tes, a partir de 3 anys, per tal de que disposin d’un espai en el qual puguin començar a treballar les habilitats orals bàsiques de la llengua xinesa, mitjançant una ludoteca d’idiomes, desenvolupada en un ambient agradable, dinàmic i visual. Tot jugant, els infants han aconseguit de manera divertida interioritzar, a través de la pràctica, els aspectes bàsics d’aquesta llengua.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.