Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/07/2005

continuació de l’obra del nou col·lector que transcorre per l’autovia de Bellisens, el pròxim dilluns, 1 d’agost, l’empresa iniciarà les obres a l’avinguda del president Macià entre el carrer de Ramón J. Sender i l’autovia de Bellisens.

Aquestes obres obligaran a reordenar el trànsit a la zona mentre durin els treballs, que han de finalitzar el 12 de setembre.
A l’av. President Macià
Es tallarà a la circulació l’avinguda del President Macià, en la direcció Salou-Tarragona, a la cruïlla amb el carrer de Carles Riba. Els vehicles es desviaran per aquest carrer fins a l’avinguda de Bellisens des d’on es podran incorporar a l’avinguda del president Macià.
A l’av. Bellisens
Es mantindrà tallat l’accés a l’avinguda de Bellisens des de la rotonda de la cruïlla entre les avingudes de Bellisens i President Macià.
Es recomana als conductors que utilitzin les variants per evitar aquest punt, sempre que sigui possible.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.