Notes de premsa

S’inaugura a Reus l’exposició de fotoperiodisme «Imatges 2004», que es podrà visitar fins a l’11 de setembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 11/08/2005

s, 11 d’agost, a les 20:15 h, s’inaugura l’exposició de fotoperiodisme «Imatges 2004», que es podrà veure a la Sala Quatre del Museu d’Art i Història de Reus (plaça de la Llibertat, n.13), fins a l’11 de setembre.

L’exposició mostra imatges d’alguns dels fets més destacats que van passar durant l’any 2004. En total, s’exposen 50 imatges dels fotògrafs Dimas Balaguer, Judit Fernández, Xavi Jurio, José Carlos León, Marc Lladó, Lluís Milián, Ninín Olivé, Andreu Puig, Montse Riera, Juanpe Rodríguez, Abraham Sebastià, Jaume Sellart i Pere Toda.
La mostra, organitzada per l’IMMR, el Col·legi de Periodistes i la Fundació Caixa Tarragona, es pot veure per primera vegada a la Sala Quatre del MAHR. L’horari d’obertura és de dimarts a divendres, de 17:00 h a 20:00 h. Els dissabtes, de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h i els diumenges, d’11:00 h a 14:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.