Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 27/09/2005

s informa la Guàrdia Urbana, a les últimes hores s’han produït cinc accidents, quatre d’ells amb ferits.

Els quatre accidents que han causat víctimes han estat atropellaments. Dos d’ells van passar aquest dilluns, 26 de setembre, en un interval de mitja hora i els altres dos, s’han produït aquest matí entre les 7:10 h i les 9:45 h.
El primer, a les 17:00 h de dilluns, el va protagonitzar un autobús municipal a l’avinguda de Pere el Cerimoniós, en la cantonada amb el carrer de Monestir de Poblet. Va resultar ferida E.B.G., de 24 anys i veïna de Reus. La dona va haver de ser traslladada a l’hospital de Sant Joan per un traumatisme craneoencefàl·lic lleu, on va quedar ingressada en observació. Mitja hora més tard, al voltant de les 17:30 h, un turisme, un Land Rover amb matrícula de l’Estat espanyol, va atropellar un home de 74 anys i veí de Reus, quan creuava la Riera d’Aragó, a l’altura del número 7. L’home va ser traslladat a l’hospital de Sant Joan, d’on va ser donat d’alta hores després.
Un home de 48 anys ha estat atropellat per un turisme, un SEAT Toledo, a les 7:10 h d’aquest matí, a l’alçada del número 6 del carrer Cambrils. A les 9:43 h, un altre home, de 69 anys, ha resultat ferit quan travessava la carretera de Salou, davant del número 53. Ambdós han estat traslladats a l’hospital de Sant Joan, el segon, en estat més greu, per les fractures múltiples que ha patit.
L’accident sense ferits va tenir lloc dilluns, a les 16:06 h al carrer Miami per un col·lisió en la qual es van veure implicats quatre turismes, dos amb matrícula de Tarragona i dos amb matrícula de l’Estat espanyol. Els vehicles sinistrats van ser un Fiat Marea, un Citroen C3, un VW Polo i un Peugeot 206.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.