Notes de premsa

Documentals sobre la cultura trance, els dissabtes a la Sala Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 13/10/2005

t quatre dissabte consecutius, a partir d’aquest 15 d’octubre, la Sala Reus (plaça Llibertat, 15) programa diversos passis documentals sobre la cultura Trance, amb motiu de l’exposició Les Danses de l’Èxtasi: viatges introspectius en la cultura Trance, de Sergi Nogués i Mont Màverick. Aquesta mostra es pot visitar fins al 6 de novembre a la Sala Reus del Museu d’Art i Història de Reus.

S’hi podran veure els següents documentals:
· Boom Festival. A Timeless Psydocumentary (2004). Documental sobre el Boom Festival, que se cel·lebra biannualment a Portugal durant el mes d’agost en Lluna Plena. www.boomfestival.org Aquest festival internacional va reunir en la darrera edició del 2004 més de vint mil persones d’arreu del món. La propera edició serà entre el 3 i el 9 d’agost de 2006. Durada 100 min. Versió original.
· Liquid Crystal Vision d’Omananda and Tantric Demon (2002). “Advertència: extremadament psicodèlic.” Documental sobre la cultura Trance. Durada: 60 min. Versió original. Es mostren les impressions de diversos artistes i de personatges que expliquen les seves experiències en els festivals que es presenten com el “Burning Man” d’Estats Units o les festes Goa, Índia.
Programació:
· Dissabte 15 d’octubre: a les 18:30 h: Boom Festival.
· Dissabte 22 d’octubre: a les 19:00 h: Liquid Crystal Vision.
· Dissabte 29 d’octubre: a les 18:30 h: Boom Festival.
· Dissabte 5 de novembre: a les 19:00 h: Liquid Crystal Vision.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.